Haberler

Kdz. Ereğli'de Bayramlaşma Törenleri Düzenlendi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle bazı kurum ve kuruluşlarda bayramlaşma törenleri düzenlendi.Kdz.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle bazı kurum ve kuruluşlarda bayramlaşma törenleri düzenlendi.

Kdz. Ereğli ilçesinde Kurban Bayramı'nın ilk gününde bazı kurum ve kuruluşlarda bayramlaşma törenleri düzenlendi. Ereğli'de ilk bayramlaşma töreni Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) gerçekleştirildi. TSO Başkanı Tetiker ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı. Tetiker burada yaptığı açıklamada Kurban Bayramı'nın bölge halkına ve tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

TSO'nun ardından ikinci bayramlaşma töreni Kdz. Ereğli Belediyesi'nde düzenlendi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile eşi Neriman Posbıyık ve belediye meclis üyeleri belediyeye gelen misafirlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Posbıyık ve belediye meclis üyeleri daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe teşkilatında ki bayramlaşma törenine katıldı. Burada partililere hitap eden Posbıyık, CHP'nin iktidar olabilmesi öncelikle partili olduğunu söyleyenlerin koşulsuz partisine destek vermesi gerektiğini ifade etti. Ülkenin her geçen gün uçuruma sürüklendiğini belirten Posbıyık, CHP'li olup partiye zarar verenlerin ülkenin uçuruma sürüklenmesinde pay sahibi olduklarını söyledi.

Ereğli'de protokol bayramlaşması ise Atatürk Kültür Merkezi (AKM) kafeteryasında gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen törene katılanların tebriklerini kabul etti, bayramlarını kutladı. Törene MHP Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı dışında ki tüm siyasi partilerin temsilcileri ile Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ile yönetim kurulu üyeleri, Eski Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, işadamları ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

Törende konuşan Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay Ereğli'de bayramın ilk gününün sakin geçtiğini belirterek, ilçe halkının bayramını kutladığını belirtti. Çay konuşmasında Kurban Bayramı'nın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Protokol üyeleri AKM'de ki törenin ardından Kız Yetiştirme Yurdu ile Ereğli Huzurevi'ni ziyaret ettiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Neriman Posbıyık Kurban Bayramı Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title