Haberler

Karadeniz fıkrası gibi apartman! Görenler cep telefonuna sarılıyor

Güncelleme:

Ordu'da bulunan bu apartmanda balkon kapıları var ama balkon yok. Binayı ilk kez görenler şaşkınlığını gizleyemeyip hemen fotoğraf çekiyor. Bir mahalle sakininin "Eskiden burası sokaktı ve merdivenler vardı. Gelişme olduğu için buradan yol geçti ve balkon kapandı" sözleri, durumun sebebini özetliyor.

Altınordu ilçesi Bucak Mahallesi'nde yıllar önce yapılan 3 katlı bir evin 2 ve 3'üncü katındaki balkonları, yan tarafından yol geçeceği için yıllar önce iptal edildi. Büyük araçların geçişlerine engel olan balkonlar yıkılınca kapıları ise yerinde kaldı.

GÖREN FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR

Evin içerisinden direkt olarak 2 ve 3'üncü kattan sokağa çıkışı bulunan, görenlerin dikkatini çeken kapılar, bazı vatandaşlar tarafından fotoğraflanırken, ev sahiplerinin ise yurt dışında yaşadığı, yılda bir kez geldikleri öğrenildi.

Karadeniz fıkrası gibi apartman! Görenler cep telefonuna sarılıyor

"İLK KEZ GÖRENLER ŞAŞIRIYOR"

Mahalle sakinlerinden Ertan Mızrak, balkon kapılarını ilk kez görenlerin şaşırdığını ve fotoğraf çektiklerini belirterek, "Binada önceden balkon vardı. Burası normalde binaya ait yeşil alan. Buraya yıllar önce yol açıldı, o esnada büyük araçlar geçemeyince balkon iptal oldu. Burası yıllardır bu şekilde. Burayı ilk kez gören şaşırıyor ve fotoğrafını çekiyor. Neden böyle bir kapı olduğunu bize soruyorlar ve biz de cevap veriyoruz. Bina sahipleri Almanya'da yaşıyorlar ve yılda bir kez geliyorlar. Onun haricinde oturanlar olmuyor" dedi.

Karadeniz fıkrası gibi apartman! Görenler cep telefonuna sarılıyor

"KARADENİZ HALKININ ÖZELLİĞİ"

Saffet Çelik isimli mahalle sakini balkonun yıkılmasının ardından kapıların boşta kaldığını ifade ederek, "Bu Karadeniz halkının özelliği, bazen böyle şeyler olacak" diye konuştu.

"İLGİNÇ BİR DURUM"

Kapıların askıda kalmasının ilginç bir durum olduğunu ifade eden Hüseyin Kağan Pamuk da kapıların bu şekilde durmasının bir mantığı olmadığını ve görenlerin dikkatini çektiğini ifade ederek, "İlginç bir durum. Karadeniz zekası Türkiye'de başka yerde yok. Eskiden burası sokaktı ve merdivenler vardı. Gelişme olduğu için buradan yol geçti ve balkon kapandı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Altınordu Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

erkan tortumcu:

karadenizlinin varlığı zaten fıkra 20 yıldır ülkeyi bitiren bir fıkra...

116
153
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Belediye nin plansızlığı. Yol olmayan yere yol açmışlaer. daire sdahiplerinide balkonları kırdırtmışlar.

101
12
yanıtYanıtla
Demir Acer :

carpik yapilasma neresi komik anlamadim

91
11
yanıtYanıtla
boş mubbet:

projede balkon yoktur iskanı alınca balkonları yaparız demişlerdir

69
20
yanıtYanıtla
Ali Rahman:

Gece balkona çıkım hava alım derken ..........

72
8
yanıtYanıtla
bahri urut:

kardesim iyi kamyok gecemedi diyorlar ikinci katdaki balkon yikilir komyon gecsin vurmasin diye peki 3 uncu katin balkonu niye yikildi orya kadar yuksek arac vamiya 6 metre yuksek arac varmi niye yikmis ben anlamadim ucuncu katdaki laz kafasi isde benimki yikiliyorsa seninkide yikilsin

53
4
yanıtYanıtla
okan dikmeci:

Fransız balkonun laz versiyonu.

52
3
yanıtYanıtla
uCube :

Balkon'a beton ile demir yetmemş ne var yani. Ev sahipleri de balkon yaptırsınlar, paraya kıyıp. ;))

29
21
yanıtYanıtla
Cenk Erdiler:

Bodrum sahil azmak başında da kapısı olmayan balkonları olan bina var..

41
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

çok yüksekse bina, kapılar öteki tarafa açılıyodur

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title