Haberler

Kablo Hırsızları Türk Telekomu Milyonlarca Lira Zarara Uğratıyor

Türk Telekom Doğu Birinci Bölge Müdürü Timur Sevim, kablo hırsızlıkları nedeniyle bölgede vatandaşlara kaliteli hizmet sunmakta sınıktı yaşadıklarını açıkladı.

Türk Telekom Doğu Birinci Bölge Müdürü Timur Sevim, kablo hırsızlıkları nedeniyle bölgede vatandaşlara kaliteli hizmet sunmakta sınıktı yaşadıklarını açıkladı.

Türk Telekom Doğu Birinci Bölge Müdürü Timur Sevim, Yenişehir Kurum binasında basın toplantısı düzenledi. Sevim, bakır kablo hırsızlığı nedeniyle geçen yıl Doğu Anadolu Bölgesi'nde milyonlarca lira zarara uğratıldıklarını açıkladı. Bakır kablo hırsızlığının önüne geçmek için bölgedeki telefon, internet ve telekomünikasyon hizmetlerini yeraltına çekip fiber optik kablo döşediklerini ifade etti. En fazla kablo hırsızlıklarının Erzurum ve Van'da yaşandığına vurgu yapan Sevim, "Erzurum ve Van yüz ölçüm olarak büyük iki şehir. Bu nedenle kablo hırsızlıkları bu iki şehrimizde diğerlerine göre daha çok fazla. Geçen yıl kablo hırsızlığından dolayı zararımız trilyonlarla ifade edilebilecek boyutta." dedi.

Türk Telekom olarak yıl içerisinde bölgedeki bütün alt yapı çalışmalarını yenileyeceklerine de değinen Bölge Müdürü Sevim, "2012 yılının mart ayı itibariyle bölgemizdeki 12 ilde Telekom alt yapı çalışmalarını hızlı şekilde tamamlayacağız. Müşterilerimize kaliteli ve hızlı bir sunmak en büyük hedefimiz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Anadolu Bölgesi Türk Telekom Yenişehir Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title