Haberler

İspirli: "Kendimi Yalnız Kurt İlan Ediyorum"

Marmaris'in Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, son zamanlarda MHP'nin önceki dönemlerdeki kadrolarında bulunan bazı isimlerin yaptığı istişareler hakkında, "Bu arkadaşlarımızın bizimle bir irtibatları yoktur."

Marmaris'in Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, son zamanlarda MHP'nin önceki dönemlerdeki kadrolarında bulunan bazı isimlerin yaptığı istişareler hakkında, "Bu arkadaşlarımızın bizimle bir irtibatları yoktur. Benim hareketimin de bu arkadaşlarla bir ilgisi yoktur. Ben kendimi yalnız kurt olarak ilan ediyorum" dedi.

Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Teşkilatı'nda son zamanlarda yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. İspirli, Marmaris Belediye Başkanlığı için aday adaylığından, CHP'den meclis üyesi olacağı yönündeki iddialara kadar birçok konu hakkında açıklama yaptı.

Başkan İspirli, MHP'nin ülkemizde ve Marmaris'te iktidar olmasından başka bir talebi olmadığını belirterek tek arzusunun güçlü bir MHP Marmaris ilçe yönetimi olduğunu dile getirdi. Marmaris Belediye Başkanlığı yarışında gizli favori ve en şanslı partinin MHP olduğunu ifade eden İspirli, "Bunun artık görülmesi ve buna göre birlik ve beraberliğin sağlanması gerekir" dedi. İspirli, hiçbir zaman kavganın ve kamplaşmanın bir tarafı olmadığını ifade ederek, "Marmaris'in huzura ihtiyacı vardır. Herkes eteğindeki taşı döküp, birbirleriyle helalleşmelidir diye düşünüyorum" dedi.

İspirli, son zamanlarda Marmaris'te hakkında bazı dedikoduların konuşulduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim bilgimiz dışında, şahsımızla ilgili öngörü ve senaryolar fısıltı gazetesinde dolaşmakta olup, bu durum gerçeği yansıtmamaktadır. Bazı art niyetli kişilerin maksatlı dedikodularıdır. Kamuoyumuz bilsin ki; Yolumuz ve yönümüz nasıl olursa olsun, akla ve vicdana uygun olacaktır. Beldibi, Marmaris ve ülke sevdam her şeyden önemlidir."

"ADAYLIK TEKLİFİ GELMEDİ"

Marmaris Belediye Başkanlığı için adaylık konusunda kendisine MHP'de dahil olmak üzere hiçbir partiden teklif gelmediğini belirten İspirli, şöyle konuştu: "Hiçbir siyasi partiden şu ana kadar adaylık teklifi gelmedi. Bıçak kemiğe dayandı ve kemiği delmeye başladığında zarfları açacağım."

İspirli, MHP'den istifa edeceği yönündeki iddiaları ise şu şekilde yanıtladı: "Önümüzdeki süreçte alacağımız her kararda vicdanımız rahat olacaktır. Acele etmeden çok sayıda insanla temas ve istişare ederek yol çizmeye çalışıyoruz. Beldibi'nin ve Marmaris'in menfaatlerini düşünüyoruz. Aynı zamanda ülkemizin genel durumunu masaya yatırıyoruz. Ama insan 37 yıl emek verdiği bir hareketten de kopabilir."

CHP'DEN MECLİS ÜYELİĞİ İDDİASI

İspirli, CHP'den Marmaris Belediyesi Meclis üyeliği için dirsek temasında bulunduğu yönündeki iddialara da şöyle karşılık verdi: "Hiçbir siyasi partiden teklif almadım. Bu sözler ya iyi niyetli düşüncelerdir veyahut şahsımızı yıpratmaya yönelik dedikodulardır. Ben özgürlüğü severim ve baş olmalıyım. Siyaset için 24 saat uzun bir süredir ancak ne olacağı belli olmaz büyük konuşmak istemiyorum. Ama dediğim gibi ben özgürlüğü severim ve baş olmalıyım"

"PARTİ KAPATILDI, AÇILDI HABERİM BİLE OLMADI"

İspirli, MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nda son zamanlarda yaşanılan gelişmeleri basından öğrendiğini belirterek şunları söyledi: "3 Eylül 2013 Salı günü MHP Marmaris Teşkilatı kapatıldı ve görevden alındı. 6 Eylül Cuma günü teşkilat tekrar açıldı ve yönetim oluşturuldu. Hiçbir Allah'ın kulu bana haber vermedi. Fikrimi bile almadılar. Ben herkes gibi basından duydum."

Marmaris'te en şanslı ve gizli favori olan partinin MHP olduğunu yineleyen İspirli, sözlerine şöyle devam etti: "10 Mart 2012'de düzenlenen gece de bunun bir işaretidir. Bunu birilerinin görmesi gerekiyor. Gaflet uykusunda uyanmalılar. Bizi hainlikle suçlamayı düşünenler ya da dedikodu çıkaranlar gaflet uykusundan uyansınlar."

"KINA YAKSINLAR"

Marmaris'te MHP'nin son zamanlarda yaşanılan gelişmelerden rahatsız olduğunu ifade eden İspirli, şu ifadeleri kullandı: "Görevden alınan ve göreve getirilen yönetimle ilgili bize kimse bir şey sormadı. Ama benim tek bir arzum var. On yıldır bunun mücadelesini veriyorum. İşi gücü olan, toplumda iyi anılan bir de kravat takmasını bilen insanlar MHP'de bir araya gelsinler ve siyasi yürüyüşlerini yapsınlar. Ancak, bugüne kadar olmadı. Marmaris'te MHP'yi bu hale getirenler kına yaksınlar."

"SOKAKTAN GEÇEN YÖNETİME GİREMEZ"

İspirli, Marmaris MHP'nin yönetim kadrosunda olan insanların özenle seçilmesi gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu: "MHP'li bir belediye başkanı olarak partimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. 37 yıllık Türk milliyetçisiyim. Sokaktan geçerken de partiye uğramış birisi değilim. Bizim özümüz sözümüz belli değildir. Sokaktan geçerken de kimse yönetime giremez. MHP bu kadar ucuz parti olamaz."

İspirli, konuşmasını şöyle tamamladı: "Yola çıktığınız arkadaşlarla ölüme gidebilmelisiniz. Satmayacak ve satılmayacaktır. İstişare edilip bir yönetim oluşturulursa ona göre bir yol haritası çizilebilir. Vatandaşın gözünde bize karşı bir ışık varsa Marmaris'in de bize ihtiyacı varsa görevden kaçmayız. Ama asla ve asla koltuk sevdalısı olmayız." - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İdris İspirli Beldibi Eylül Yerel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title