Haberler

İl Genel Meclisi Üyelerinden Balta'ya Tam Destek

AK Parti Trabzon İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Muhammet Balta’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak meclis olarak tam destek vereceklerini söylediler.

AK Parti Trabzon İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti Vakfıkebir Belediye Başkan adayı Muhammet Balta'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak meclis olarak tam destek vereceklerini söylediler.

Meclis üyeleri birlikte yaptıkları açıklamada, Muhammet Balta'nın 5 yıllık meclis üyeliği ve Bütçe-Plan Komisyonu Başkanlığı sırasında yaptığı başarılı çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ederek AK Parti teşkilatının kendilerini belediye başkan adayı göstermekle en isabetli kararı verdiklerini savundular.

Meclis üyesi arkadaşlarını yanında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balta, "Ziyaretiniz ve desteğiniz hem bana, hem ilçemize, hem ilimize, hem de teşkilatımıza güç vermiştir. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Balta'yı destek ziyaretine İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, AK Parti Gurup Başkan Vekili Uğur Aydın, Halim Kaya, Salih Yavuz, Hasan Albayrak, Mehmet Aydın, Ekrem Duman, İrfan Çelik, Yüksel Coşkun, İbrahim Öztürk, Yılmaz Yavuz ve Zeki Cin katıldılar. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title