Haberler

İl Genel Meclisi Nisan Dönemi 4. Birleşimi Yapıldı

Zonguldak İl Genel meclisi 4.çalışma yılı, Nisan 2012 dönemi 4.birleşimi gerçekleştirildi.

Zonguldak İl Genel meclisi 4. çalışma yılı, Nisan 2012 dönemi 4. birleşimi gerçekleştirildi. Encümen üye seçimlerinin yapıldığı birleşimde çalışma ve ihtisas komisyonları ile üyeleri de belirlendi.

İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi başkanlığında, İl Özel İdaresi Toplantı salonunda gerçekleşen birleşimde 7 gündem maddesi yer aldı. Açılış ve yoklamanın ardından İl Genel Meclisi 04.04.2012 tarihinde gerçekleşen 3. birleşimine ait toplantı tutanak özeti okunup oylandı. Tutanak özetleri oy birliği ile kabul edildi. 3. maddede ise Kdz. Ereğli ilçesi Süleymanbeyler Köyü hudutlarında bulunan ve İl Genel Meclisi tarafından alınan kararla ile uygulama imar planı onanan, 'Akaryakıt istasyonu ve LPG dolum istasyonu' olarak kullanılacak bölge ile ilgili çeşitli komisyonlar tarafından hazırlanan raporlar görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 4. maddesinde ise 5302 sayılı il Özel İdaresi Kanununun 25. ve İl Genel meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince görev süreleri dolan İl Encümen Üyelik seçimleri gizli oyla yapıldı. Yapılan oylamada, Ramazan Bostancı 25 oy, Filiz Ünal Sarsık 24 oy, Temel Usluer 23 oy, Osman Arslan 23 oy, Nazmi Öksüz 20 oy alarak 1 yıl boyunca il encümen üyesi seçildi. Gündemin 5. maddesinde ise 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 16. ve İl Genel Meclisi Çalışma Yönetmeliği'nin 20. maddesine göre İhtisas komisyonlarının belirlenmesi ve bu komisyonlarda görev alacak üye seçimi ise açık oylama ile yapıldı.

Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler komisyonunda Hüseyin Koca, Temel Uslu, Osman Arslan, İsmail Korkmaz, Kenan Gündoğdu yer aldı. İmar ve Bayındırlık komisyonuna ise Ayhan Akman, A. Hamdi Akçaalan, Nazmi Öksüz, Nail Eski, Muhammet Arslan, İsmail Korkmaz, Bekir Kayaltı seçildi. Çevre ve Sağlık Komisyonunda, Osman Arslan, Vacit Durdubaş, İsmail Terzi, Sebahattin Öztürk, E. Haydar Güneş yer alırken, Plan ve Bütçe Komisyonunda ise Vacit Durdubaş Kenan Çetinoğlu, Hüseyin Koca, Arif Sefercik, İsmail Altınkaya, Ali Tarakçı, Umut Başoğlu seçildi. İçişleri Komisyonu'nda Ali Coşkun, İsmail Tak, Şahin Aldıbaş, Seyfenttin Ceylan, H. Haydar Güneş, Tarım Komisyonunda ise Filiz Ünal Sarsık, Şahin Aldıbaş, Ramazan Bostancı, Seyfettin Ceylan, Kenan Gündoğdu, Sanayi ve Ticaret Komisyonunda, Şahin Aldıbaş, İsmail Terzi, İsmail Tak, Ali Tarakçı, Sebahattin Öztürk yer aldı. Gençlik ve Spor komisyonu'na Arif Sefercik, Kenan Çetinoğlu, İsmail Terzi, Bekir Kayaaltı, Muhammet Arslan, Köylere Yönelik Hizmetler Temel Uslu, Ali Coşkun, Arif Sefercik, Umut Başoğlu, İsmail Altınkaya, Ailelere Çocuk ve Engelliler komisyonuna ise Ramazan Bostancı, Filiz Ünal Sarsık, İsmail Tak, İsmail Altınkaya, Kenan Gündoğdu, yer aldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Arslan Zonguldak Altınkaya Gündoğdu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title