Haberler

Gediz MHP'de Yücel Apaydın Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gediz İlçe Teşkilatı'nın 10.Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Yücel Apaydın, güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gediz İlçe Teşkilatı'nın 10. Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Yücel Apaydın, güven tazeledi.

MHP Gediz İlçe Teşkilatının Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 10. Olağan Seçim Kongresine MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, İl Başkanı Kamil Konya, İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Ak Partili Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ve İlçe Başkanı Av. Eflatun Coşar ve MHP'li delegeler katıldı.

MHP Gediz İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ın açış konuşmasıyla başlayan 10. Olağan Seçim Kongresinde, AKP'nin üç dönemlik iktidarı süresince Kütahya İline ne verilip ne alındığı konuları dile getirildi.

Kongrede bir konuşma yapa MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, AK Parti hükümetine, üç dönem boyunca en çok desteği veren iller arasında üst sıralarda yer alan Kütahya'nın hak ettiği değeri alamadığını söyledi.

Kütahya'ya verilen önemin hükümete verdiği desteğin yanında çok az kaldığını, ilin önemli ölçüde kan kaybettiğini belirten MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, 2003 yılından 2011 yılına kadar göç veren Kütahya'nın önemli ölçüde nüfusunu kaybederek, bir çok alanda olduğu gibi hak ettiğini alamadığını ifade etti.

Milletvekili Alim Işık, "2011 yılında tarıma verilen destekler kapsamında Kütahya'ya 13.2 milyon TL. destek verildi. Ama nüfusu Kütahya'ya oranla sadece iki buçuk kat olan Diyarbakır'a ise 31 milyar TL. destek verildi. Kütahya için turizm, gelir kapısı olmaktan çıktı. Turizm merkezlerimiz dışarıdan gelenler için yeterince cazip gelemez duruma düştü. Kütahya adeta unutulmuş bir il konumuna geldi.Ne yazık ki verdiğimiz oyun hesabını sormuyoruz. Hakkımızı aramak zorundayız. Verilen oy karşılığında, hak istemesini bilmeliyiz. Maliye Bakanı'nın bir açıklamasını, internet üzerinden cevapladım. Sayın Maliye Bakanı diyor ki, Van depremi için kamudan gelen yardımlar ve diğer sivil toplum kuruluşlarından gelen paralar ve yardımlar üzerinden Başbakan'ın emriyle iki milyar TL. ödenek çıkartılmıştır, diyor. Pekala, Van depremi için hükümet iki milyar TL. ayırabiliyor da, bundan birkaç ay önce deprem olan Simav için yani depremden zarar gören Kütahya için 26 milyon TL. yardım ayırılıyor. Neden Van'a yapılan yardımdan çok daha az oranda ve miktarda ödenek ayırılıyor? Kütahyalı, bunları milletvekillerine sormalıdır.Son on yılda taşımalı eğitim diye bir konunun çıkması ile 16 bin okul kapatıldı ve yıkıldı. En çok okulu kapatılan illerden birisi 549 okulla Kütahya'dır" dedi.

MHP Kütahya İl Başkanı Kamil Konya da yaptığı konuşmada, "Herkesin sindirildiği, ürkütüldüğü bir ortamda ürkmeyip korkmayıp bugünlere kadar yürekten bağlı olarak bizleri bugünlere getiren herkese teşekkür ederiz. Çok söylenecek şey var ama Sayın Milletvekilimiz gerekli açıklamaları yapmış bulunmaktadır. Katılan herkesi teşekkür ediyorum" dedi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiği kutlama mesajını okuyarak sözlerine son verdi.

Daha sonra tek liste halinde yapılan İlçe Teşkilatı seçimlerine geçildi. 122 delegenin katıldığı seçimde oyların tamamını alan Yücel Apaydın, ikinci kez başkanlık koltuğuna otururken, Halil İbrahim Akkuş, Mehmet Alpaslan, İbrahim Tabak, Hüseyin Pekbilgin, İzzettin Dinç, Vedat Öztürk, İsmail Kocabaş, Nazmi Karabacak, Harun Yıldırım, Necdet Akel, Nizam İnan, Talha Karabacak, Yüksel Gürbüz, Nurettin Engin, Ramazan Özkaya, Osman Ertürk, Mustafa Çalışkan ve Celal Nursoy da yönetim kurulu asil üyeliklerine seçildiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi alim ışık Kütahya gediz Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title