Haberler

Gazinatep Belediye Başkanları, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti’den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Fatma Şahin ile birlikte mevcut Gaziantep Belediye Başkanları ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler’ günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Fatma Şahin ile birlikte mevcut Gaziantep Belediye Başkanları '10 Ocak Çalışan Gazeteciler' günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Antep Sofrası'nda düzenlenen basın kahvaltısına; Fatma Şahin, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, yerel ve ulusal basın kuruluşları yöneticileri ve basın çalışanları katıldı.

AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yaparak gazetecilerin gününü kutladı.

Şahin, şunları söyledi:

"Aslında bizler ve sizler ikiz kardeşiz. Güçlü bir beraber kardeşlik bağımız var. Kardeşlik hukukumuz var. Ben 11 yıldan bu yana alandayım. Alanda 11 yıldan buyana ne kadar gayret ettiğinizi görüyorum. Genç gazeteciler ve genç milletvekili olarak başladığımız yolculukta hepimiz artık yaşlandık ve belli bir yaşa geldik. Gücümüzü birleştirmemiz lazım 10 yıldan bu yana basın ilan kurulunda yaşananlar genel müdürümüz geldiğinde çok olumlu yaşanan gelişmelerin üzerine çok daha olumlu şeyleri koymamız lazım. Ben hiç unutmuyorum 2011 yılında kuliste milletvekili arkadaşlarımız ile beraber çalışırken sayın başbakanımız genel kurula geldiğinde bir grup gazeteci arkadaşlarımız yıpranma payı ile ilgili dediler sayın başbakanım bir gelişme yok mu diye. Gazetecilerin hakkını hukukunu korumamız gerekiyor. Sosyal güvenlik sistemi, çocuklarınız geleceği sizin yaşam kaliteniz, bu emeğinizin karşılığında geleceğe dair umutlarınız hedeflerinizin yeşerdiği bir Gaziantep bir Türkiye için gücümüzü birleştirmemiz gerekiyor. Yeni bir dönemin başlangıcındayız. Ben değerli İbrahim başkanına ve ekibine hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Başkanımız bize bir proje gönderdi özellikle konut ihtiyacı ile ilgili ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu bu konuda toplu konut ile beraber bir çalışma yapılması gerektiğini söyledi. Bizde mekan konusunda gerekli alt yapı oluşursa toplu konut başkanımız ile beraber bir araya gelip bunu takip edeceğimizi söyledik. Bunun üzerine Ömer beyle bir çalışma yapıldı. Biz o raporu aldık toplu konut başkanımız ile yaptığımız görüşmede bizim için çok önemli olduğunu söyledik. Bizde bundan sonra bu işin üstüne düşeceğiz."

Yapılan açıklama sonrası gazetecilere hediye takdimi yapıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Asım Güzelbey Mehmet Atalay Fatma Şahin Yerel Haberler

title