Haberler

Fethiye'de 13 Öğrenci Karnelerini Evinde Aldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Rehberlik araştırma merkezi müdürlüğüne bağlı olarak evde eğitim gören 13 öğrenciye karneleri evinde teslim edildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Rehberlik araştırma merkezi müdürlüğüne bağlı olarak evde eğitim gören 13 öğrenciye karneleri evinde teslim edildi.

Öğretmenleri tarafından karneleri evinde teslim edilen öğrencilerden Yusuf İzzet Gökçe ortaokulu öğrencisi 11 yaşındaki Çağan Özkan'a takdir belgesi ile karnesini Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan verirken şube müdürü Şadiye Ceylan'da bu öğrenciye tatilde okuması için hikaye kitabı seti verdi. Güliz- Serkan Özkan çiftinin 11 yaşındaki oğlu Çağan Özkan'ın beyin ameliyatı geçirmesi nedeniyle evde eğitim aldığı bildirildi. Fe

thiye ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, Çağan Özkana Karnesiyle takdir belgesini teslim ettikten sonra kutladı. Çağan Özkan'ın ailesini de başarısından dolayı kutlayan Hasan Doğan, "Fethiye'de RAM Müdürlüğüne bağlı olarak 13 öğrencinin evde eğitim gördüğünü evde eğitimle çocuklarımızın akranlarından geri kalmaması için devletimizin ve Milli Eğitim Bakanlığımızın verdiği önem çok büyüktür" dedi.

Evde karnesini alan Çağan Özkan'da "çok mutluyum" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serkan Özkan Hasan Doğan Fethiye Muğla Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

m.ulukan:

ben bu yakışıklıyı çok seviyorum. alkışlar ve tebrikler Çağan''a

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title