Haberler

Ece Üner, kızı öldürülen acılı anneyi dinlerken gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Kızı, erkek arkadaşı tarafından öldürülen acılı anne, Ece Üner ile Susma programına çıkarak şüphelinin cezaevine girmemesine isyan etti. Canlı yayında annenin feryatları karşısında sessiz kalamayan Üner ise gözyaşlarına boğuldu.

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Ece Üner ile Susma bu defa bir annenin feryadıyla yankılandı. Kızı henüz 20 yaşında erkek arkadaşı tarafından öldürülen Sevgi Önüt, stüdyoda yaşadıklarından bahsederken hüngür hüngür ağladı.

DURUŞMA SANIĞIN SAVUNMA YAPMASI İÇİN ERTELENDİ

Küçükçekmece'de sevgilisi Yağmur Önüt'ü av tüfeğiyle vurarak 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan E.V.'nin davasını Yargıtay, 'olası kastla öldürme' suçundan ceza verilmesi gerekçesiyle bozmuştu. Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen davada mütalaa açıklandı. Savcı, sanık Egemen'in 25 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etmişti. Bugünkü duruşma da ise mahkeme heyeti sanık avukatına mütalaaya karşı savunma yapması için süre vererek duruşmayı erteledi.

Ece Üner, kızı öldürülen acı anneyi dinlerken gözyaşlarına boğuldu

ACILI ANNE AĞLAMAKTAN KONUŞAMADI

Adliye çıkışı soluğu Ece Üner ile Susma programında alan acılı anne, E.V'nin tutuklanmamasına ve çıkan karara tepki gösterdi. "Kızımın kalbi kaç gram, yüreği kaç gram ben biliyorum" dedi.

ECE ÜNER DE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Stüdyo, verilen karara tepki gösteren annenin titreyen sesi ile yankılandı. Gözyaşlarına hakim olamayan programın sunucusu Ece Üner, "Sizin hiç kızınız öldü mü?" diyerek tüm yetkililere çağrıda bulundu. Acılı anne ve Ece Üner birbirlerine sarılarak dakikalarca ağladı.

Ece Üner, kızı öldürülen acı anneyi dinlerken gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münir Karaloğlu Küçükçekmece Ece Üner Kanal D Haberler

500

Yorumlar (1)

Zeynep Nursen:

Şov bu kadın reyting ve para derdinde

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title