Haberler

Düzce Üniversitesi, kamu kurumlarıyla lisansüstü eğitim iş birliği protokolleri imzaladı

Güncelleme:

Düzce Üniversitesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Emniyet Müdürlüğü, Müftülük, Düzce Organize Sanayi Bölgesi ile lisansüstü eğitim protokolleri imzaladı. Rektör Sözbir, iş birliğinin Düzce'ye katkıları olacağını belirtti.

Düzce Üniversitesi, ildeki birçok kamu kurumu ile lisansüstü eğitime ilişkin iş birliği protokolü imzaladı.

Düzce Üniversitesi ; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Emniyet Müdürlüğü, Müftülük, Düzce Organize Sanayi Bölgesi ile lisansüstü eğitim protokolleri imzaladı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Üniversitesi'nin lisansüstü eğitimi de önemsediğini ifade ederek, kamu kurumlarıyla iş birliğinin ve koordinasyon içinde ortak çalışmalar yürütmenin Düzce'ye katkıları olacağını sözlerine ekledi.

Rektör Sözbir, imzaladıkları protokollerin görevlerini özveri ile gerçekleştiren kurum personellerine hayırlı olmasını temenni etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ticaret Ve Sanayi Odası Düzce Üniversitesi Emniyet Müdürlüğü Müftülük Rektör Düzce Eğitim Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title