Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi Araç İlçe Kongresini Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Araç İlçe Kongresi yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Araç İlçe Kongresi yapıldı. Ali Gökçe yeniden başkan seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Araç İlçe Teşkilatı Araç Belediyesi Halk Evi Salonunda kongresini yaptı. Kongreye; CHP Kastamonu İl Başkanı Salih Karasalihoğlu, Merkez ilçe Başkanı Günal Genç, İl Sekreteri Abdullah Uğurlu, İlçe Başkan Yardımcıları İlhan Demir, Turhan Karaçam ve Ahmet Akbay, Hanönü İlçe Başkanı Recep Hasgül, Seydiler İlçe Başkanı 23. Dönem Milletvekili Mehmet Yıldırım ve çok sayıda partili katıldı. Divan Kurulunun seçiminden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kongreye geçildi. Başkan Ali Gökçe tarafından faaliyet raporu okunarak oylamaya sunuldu. Kongrede söz alan Araç eski Belediye Başkanı Avukat Bahtiyar Yaşar, "2009 yılında parayla ve yapılan her türlü oyunlar yüzünden seçimi kaybettik, maalesef benim kanıma dokunuyor. Söylemiyorum ama içim sızlıyor. Benim çalışkan işçimi işten çıkartıp, yerine taşeron firmanın elemanları veya başka ilçelerden akrabalarını getirdiler. Aldıkları işçiler elini kolunu sallaya sallaya saat 10.00'da işe gelen işçiler. Belediyenin muhasebesini bile taşeron firmaya verdiler. Benim yazlığım sazlığım yok. Özveri ile kendimizden verdik. Bundan sonra sadece CHP'li olarak hayatıma devam edeceğim. 30 yılımı bu parti için harcadım ve leke sürdürmedim. Her zaman onurum ve gururumla çalıştım" dedi.

İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Salman da, "Vatanını, ulusunu, çocuklarının geleceğini dert edenler, laik, demokratik, çağdaş ve aydınlık bir Türkiye isteyenlerin, önce yerel iktidar, ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı için çalışmalıyız" diye konuştu.

23. Dönem Milletvekili Mehmet Yıldırım ise, "Biz çok az farkla Araç'ı kaybettik. Ama burada olan halka oldu, halk yoksul oldu. 150 konut üretecektik, şeker gibi tadı vardı, ama ağzımızın tadını bozdular. Bu kongre derlenme, toparlanma günü olmalıdır. Yargının siyasallaştığı, dinimizin sanki dinsizmiş gibi konuşulduğu bir iktidarla baş başayız. CHP'li olmak kolay değil, milliyetçi olacaksın, yetimin hakkını yemeyeceksin, sürekli devrimci olacaksın, Araç'ı geliştireceksin, genişleteceksin. 30 yıldır Bahtiyar Yaşar'la yürüdük. Mustafa Kemal'in yolunda beraber yürüdük. Sosyal demokrat bayrağını dalgalandırmaya ant içtik. Son seçimlerde gördük ki Kastamonu'da oyumun 34 bin 500'e çıktı. Yerel seçimlere hızla hazırlanmamız gerektiğini düşünüyorum, belediye başkan adaylarını görücüye çıkarmalıyız" dedi.

CHP Kastamonu İl Başkanı Salih Karasalihoğlu da, "CHP yeni tüzük içerisinde hareket edecek, Avrupa standartlarına uymak mecburiyetindesiniz. Evlatlarımızın hayatı kararmıştır. Din üzerinden siyaset yaparak toplumumuzun hayatı da kararmıştır. Muazzez basının çok iyi aydınları cezaevine atılmıştır. Bizler bunları kınıyoruz. Anayasa Mahkemesi Başkanı bunu dile getirirken, AK Parti'liler tarafından karşı çıkılmıştır. Hak ve adalete karşı çıkmışlardır. Her çalışan bir endişe içinde, herkes ince hesaplar yapmaya başladı. Bunun için başımıza bir şey gelir diye partimizden istifa edenler bile oldu. Doğalgaz ve elektriğe gelen zamları herkes unuttu" dedi.

Tek liste ile yapılan kongrede mevcut Başkan Ali Gökçe yeniden başkan seçildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Yıldırım Ali Gökçe Kastamonu Yerel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Bakmadan Geçme

YKS NE ZAMAN AÇIKLANACAK? TYT-AYT sınav sonucu ne zaman? YKS sonuç sorgulama ekranı! SÜPER LİG TRASFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 2024-2025 transfer sezonu ne zaman? Teşrik tekbiri nedir? Teşrik tekbiri kaç defa getirilir? Teşrik tekbirinin anlamı nedir? KURBAN BAYRAMI BANKALAR AÇIK MI? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları yükseldi mi? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250
Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title