Haberler

Çukurova 5. Kitap Fuarı'nın Ardından

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, geçtiğimiz yıla oranla yüzde 30'a yakın büyüme sağlanan Çukurova 5.Kitap Fuarı'na 205 yayınevi ile 45 eğitim kurumu ve sivil toplum kuruluşunun katıldığını söyleyerek, "Fuarda 6 gün"...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, geçtiğimiz yıla oranla yüzde 30'a yakın büyüme sağlanan Çukurova 5. Kitap Fuarı'na 205 yayınevi ile 45 eğitim kurumu ve sivil toplum kuruluşunun katıldığını söyleyerek, "Fuarda 6 gün boyunca kültür etkinlikleri düzenlendi, imza günlerinde 300 yazar okurlarıyla buluştu. Fuarımıza ilgi gösteren vatandaşlarımıza, katılımcılara ve yazarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bu yıl 10-15 Ocak 2012 tarihleri arasında düzenlenen Çukurova 5. Kitap ve Eğitim Fuarı'nın her yıl daha da büyüdüğünün altını çizen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Fuarımız bu yıl sadece Adana ve ilçelerinden değil, Mersin, Osmaniye, Hatay, Gaziantep ve Kahramanmaraş gibi çevre illerden de çok sayıda okuru ağırladı. Beşinci yılını dolduran kitap fuarı, kısa zamanda bölgenin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline geldi" şeklinde konuştu.

Çukurova 5. Kitap ve Eğitim Fuarı kapsamında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleri gibi 80 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde; aralarında Can Dündar, Zeynep Oral, Nasuh Mahruki, Behçet Çelik, Mine Kırıkkanat, Enver Aysever, Pakize Özcan, Şükrü Erbaş, Nilüfer Kuyaş, Nazlı Eray, Nermin Bezmen, Uykusuz Dergisi Çizerler gibi çok değerli şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu 300 yazarın kitapseverlerle kucaklaştığını kaydeden Aldırmaz, "Belediyemizin desteğiyle Metro ve belediye otobüsleri ile 610 okuldan öğrenciler fuar alanına ücretsiz olarak taşındı. Fuar alanının mevcut otoparkı haricinde, yeni otopark alanları açıldı ancak, yeterli gelmedi. Ziyaretçiler araçlarını Ruh Sağlığı, Karaisalı istikameti ve 100. Yıl Mahallesi'nde yol kenarlarına park etmek zorunda kaldı. Bu da gösteriyor ki, fuarımız bölgenin en büyük etkinliği olmaya başladı" dedi.

Fuarın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Vali Hüseyin Avni Coş başta olmak üzere, ilçe belediye başkanlarına, meclis üyelerine, yayınevlerine, meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Ayrıca, ÇUFAŞ, TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği yöneticilerine, tüm katılımcılara ve fuarımıza sahip çıkan halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yılki yoğun ilgi bizi, önümüzdeki yıl organize edilecek olan Kitap ve Eğitim Fuarı'nın çok daha kapsamlı düzenlenmesi sorumluluğunu yüklemiştir. Biz de önümüzdeki yıl gerçekleşecek fuar için şimdiden çalışmalara başlayacağız. Halkımızın bu ilgisine layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Aldırmaz Çukurova Mersin Yerel Haberler

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title