Haberler

CHP Heyeti Seçim Çalışmaları Sürüyor

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı ve beraberindekiler Diyarbakır'ın Ergani Çermik ve Çüngüş İlçelerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Ay, İlçe Belediye Başkan adayları ve beraberinde parti heyeti seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır'ın Ergani Çermik ve Çüngüş'ü ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Ay ve beraberindeki heyet tarafından ilçe girişinde karşılandı. CHP'nin İlçe seçim bürolarında bir konuşma yapan Sarı, Hükümetin çözüm süreci olarak başlattığı her sürecin yeni bir çözümsüzlük aşamasıyla tıkandığını savunarak şöyle konuştu.


"AKP'nin samimi olmadığı, sorunu çözme doğrultusunda çaba harcamadığı ama kendi iktidarını güçlendirmek doğrultusunda her konuda olduğu gibi Kürt sorununu da istismar ettiği artık açık bir biçimde ortaya çıkmıştır. AKP'nin bugün maskesi düştü. Erdoğan'ın kişisel hesaplarının geldiği noktada Kürt sorununda umursamadığı, umursadığı tek şeyin biriktirdiği dolar ve avrolar olduğu anlaşılıyor. Erdoğan bu dünyanın adaletinde bunun hesabını verecek, bunun hesabını soracağız. Polislere övgüler düzen, ikramiyeler veren Başbakanın bunun hesabını vermesi gerekir. Berkin, Gezi direnişinin simgesi oldu. Gezi ile Lice arasındaki bir köprüydü. Berkin için duyulan üzüntü onun çocuk olmasından kaynaklanıyor. Hiç hak etmediği ölümü yaşaması insanlarda doğal bir tepki yarattı. Berkin'in bu dünyadan alacaklı gitmesinden bu ülkeyi yönetenlerin utanması gerekiyor. Tıpkı Uludere'de ölen diğer çocuklar gibi"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın CHP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Ay İlçe Belediye Başkan Adayları ve kalabalık bir grup Çermik ve Çüngüş esnafını dolaşarak seçimlerde destek istedi. Seçim otobüsüyle ilçede halkı selamlayan CHP heyeti, daha sonra ilçelerdeki seçim çalışmalarına devam etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Perihan Sarı Diyarbakır Çermik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title