Haberler

Çerkezköylü Çocuklar, 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Buluştu

Güncelleme:

Çerkezköylü çocuklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 6. Çocuk Şenliği’nde gönüllerince eğlenerek kutladı.

Çerkezköylü çocuklar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 6. Çocuk Şenliği'nde gönüllerince eğlenerek kutladı.

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kent Park'ta bu yıl 6'ncısı düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu. Şenliğe katılan okul öncesi çocuklar, Kum Boyama Atölyesi, Taş Boyama Atölyesi, Takı Yapımı Atölyesi ve Planetaryum çadırında gönüllerince eğlendi. İlkokul ve ortaokul öğrencileri ise T-shirt Boyama Atölyesi, Arkeoloji Atölyesi, Planetaryum, Taş Boyama Atölyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Atölyesi, Takı Yapımı Atölyesi, Sayılarla Atatürk Boyama Atölyesi, Uçurtma Atölyesi, Kitap Ayracı Yapma Atölyesi gibi etkinlik alanlarında keyifli vakit geçirdi.

Çerkezköy Belediyesi 6. Çocuk Şenliği 23 Nisan Pazar günü saat 11.00'de Kent Park'ta kapılarını açtı. Saat 13.00'te başlayan çocuk şarkıları konserinde hep birlikte dans edip şarkılar söyleyen çocuklar, şişme oyun gruplarında oynadı. Çeşitli ikramların bulunulduğu şenlikte çocuklar kostümlü animatörlerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Sihirbaz gösterilerinin ilgiyle izlenildiği etkinliğe katılan çocuklar, afet bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere yanlarında getirdikleri oyuncaklarını da 'Dostluk Kumbarası'na bıraktı.

"GELENEKSEL 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİMİZE HOŞ GELDİNİZ"

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Hepiniz 23 Nisan 6. Çocuk Şenliğimize hoş geldiniz. Çerkezköy Belediyesi'nin geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği'ni hep birlikte kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Çerkezköy çocukları tarihin en kıymetli, en önemli gününü kol kola kutluyor" dedi.

Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı biraz buruk kutladıklarını kaydeden Akay, "Mutluluğumuz biraz buruk. Burada meydana doğru gelirken deprem bölgesinden gelen çocuklarımızla, kardeşlerimizle buluştum. Bu buruk mutluluğu, memleketimizin birliğini, beraberliğini, dayanışmasını bu güzel meydanda çocuklarımızla beraber yaşıyoruz" diye konuştu.

Başkan Akay, konuşmasına şöyle devam etti:

"ÇERKEZKÖY SİZİN, MEYDANLAR SİZİN"

"Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920'de böylesine tarihi bir günü, TBMM'nin açılış gününü, memleketin geleceğini çocuklara armağan etti. Dedi ki 'Memleketimizin geleceği çocuklarımızın aydınlık yarınlarında saklı.' Biz bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün birlik, beraberlik, kardeşlik duygularıyla tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu güzel günde Çerkezköy'ün çocuklarının gülen yüzlerinde buluştuğumuz için çok mutluyuz. Bugün çocuklarımızla bu güzel etkinlik alanında birlikte olma günü. Çocuklarımız böylesine anlamlı bir günün önemini bilerek yaşayacaklar. Bu güzel günü, bir kez daha kutluyorum. Gönlünüzce eğlenin. Çerkezköy sizin, meydanlar sizin. Bayramınız kutlu olsun."

DERECEYE GİREN ÇOCUKLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Belediye Başkanı Vahap Akay'ın konuşmasının ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Dereceye giren çocukları tebrik eden Akay, çocuklara ödüllerini vererek, başarılarının devamını diledi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FAİK ÖZTRAK DA ŞENLİK ALANINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne katılarak, Çerkezköylü çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar.

Kaynak: ANKA / Yerel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mustafa Kemal Atatürk Çerkezköy Çerkezköy 23 Nisan Dünya Çocuk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title