Haberler

BAGEV'den Slovakya'ya Bilgilendirme ve Tetkik Gezisi

Güncelleme:

BAGEV, globalleşen dünya ticaretinde ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla 14-18 Kasım 2012 tarihleri arasında Slovakya'ya bilgilendirme ve tetkik gezisi düzenledi.

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV), globalleşen dünya ticaretinde ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla 14-18 Kasım 2012 tarihleri arasında Slovakya'ya bilgilendirme ve tetkik gezisi düzenledi.

Geziye, BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, BAGEV Başkan Yardımcısı ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Vural, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri Enhoş, Mustafa Baktır, Fatih Tatar, Mehmet Kaplan, Meclis Üyesi İbrahim Atalay ve Genel Sekreter Yaşar Sarı, Antalya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, BAGEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Namık Şenli, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin yanı sıra Isparta, Burdur, Manavgat, Dinar'dan işadamları katıldı.

Toplam 48 iş adamının katıldığı programda, Slovakya Ekonomi Bakanı ve Dış Ticaret Genel Müdürü ziyaret edildi. Slovakya ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin güçlenmesi gerektiği belirtilen görüşmede, yapılabilecek yatırımlar da gündeme geldi. Daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Bratislava Büyükelçisi Lebibe Gülhan Ulutekin'i ziyaret eden heyet, Türkiye ile Slovakya arasındaki ticari ilişkilerin nasıl artırılabileceğini konuştu.

Slovakya'nın tarihçesi ve ekonomisiyle ilgili bilgi alan heyet, BAGEV ile hangi projelerin yürütülebileceğini görüştü. Türkiye'de 300 Slovak vatandaşının yaşadığını kaydeden Ulutekin, bunların çoğunun girişimci olduğunu, Slovak işadamlarının Türkiye'de yatırıma sıcak baktığını vurguladı.

Slovak'ların Antalya'nın Belek Bölgesi'ni golf nedeniyle çok tercih ettiğini de söyleyen Ulutekin, iki ülke işadamlarının ortak projeler yürütebileceğini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çandır Slovakya Akdeniz Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title