Haberler

İstanbul'un göbeğinde gizemli ahşap ev! Yılın belli dönemlerinde 5 saniyeliğine ortadan kaybolduğu iddia ediliyor

Güncelleme:

İstanbul Bakırköy merkezde yer alan ahşap ev hakkındaki hikayeler duyanları ürkütüyor. Evin, yılın belli dönemlerinde 5 saniyeliğine ortadan kaybolduğu iddia ediliyor. Bölge sakinlerinden bazıları da bu duruma şahit olduğunu söylüyor.

İstanbul, dünyanın en gözde şehirlerinden biri. Nitekim İstanbul'un bugünü kadar geçmişi de bir o kadar hareketli. Bakırköy ilçesinde eskiden kalma ahşap ev ise eski İstanbul'u yansıtıyor fakat ev hakkındaki hikayeyi duyanların ayakları geri geri gidiyor.

TÜYLERİ ÜRPERTEN İDDİALAR

Belki de İstanbul'da yaşayan çoğu kişi evin önünden geçmiştir ancak hakkındaki iddiaları bilen çok az kişi var. Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi, Vankulu Sokak'ın İncirli Caddesi ile birleştiği yerde bulunan evin, yılın belli dönemlerinde 5 saniyeliğine ortadan kaybolduğu söyleniyor. Üstelik buna şahit olduğunu anlatan mahalle sakinleri bile var.

"PERİLİ KÖŞK" DİYE DE ANILIYOR

Ev hakkındaki iddialar bunlarla sınırlı değil. Aynı zamanda "Perili Köşk" olarak da adlandırılan evde daha önce 2 kardeş yaşıyordu. Kardeşler öldükten sonra ev atıl kaldı. Mahalle sakinleri, akşamları evden çığlık sesleri dahi geldiğini söylüyor. Sözlük sitelerinde hakkında 6 sayfa yorum bulunan ev, hala bölgeden geçenlerin dikkatini çekiyor. Ancak evin gizemi çözülmüş değil. Paylaşılamayan miras yüzünden atıl kaldığı da söylenenler arasında.

İstanbul'un göbeğindeki ürküten ahşap ev! 5 saniyeliğine ortadan kaybolduğunu duyanların tüyleri ürperiyor

İstanbul'un göbeğindeki ürküten ahşap ev! 5 saniyeliğine ortadan kaybolduğunu duyanların tüyleri ürperiyor

İstanbul'un göbeğindeki ürküten ahşap ev! 5 saniyeliğine ortadan kaybolduğunu duyanların tüyleri ürperiyor

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Bakırköy Belediye Başkanlığı Bakırköy İstanbul Haberler

500

Yorumlar (6)

Kadir Buyuk:

Bİ KİBRİTLİK İŞİ VAR

7
9
yanıtYanıtla
TÜLAY KONUKSEVER:

Kayinvalidemin buyudugu ev o. Esimde kucukken gidermis oraya. Hatta hala senede 1 kere 5 saniyeligine ortadan kaybolur ????????

8
7
yanıtYanıtla
Murat Can Eker:

ciddi misin ?

yanıt2
yanıt5
Ülkü Bozkurt:

ay bu evi ne zaman görsem özenirdim.. hep orda yaşamak isterdim :)

13
2
yanıtYanıtla
yunus erdoğan:

İnsanlar iyiliği de kötülüğü de gittiği yerde bulamazlar, gittikleri yere götürürler. Ben o evde yaşarım Kuran okunan beslenme çekilen bir evde kötülük olmaz.

6
7
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Hani yahu, hurafecilerin anlattiklarina inanan hurafekoliklerin yorumlari nerede? Damlasinlar hemen de, bir gülmeyi bile cok görmesinler bizlere...

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title