Haberler

Yamaç paraşütünde kitap okuma keyfi

Güncelleme:

Yamaç paraşütünde kitap okuma keyfi Alanya'da kitaplarıyla uçup gökyüzünde okudular Antalya'nın Alanya ilçesinde pilot yardımıyla yamaç paraşütüyle uçuş yapan lise öğrencileri, kitap okumaya dikkat çekmek için gökyüzünde kitap okuyup keyifli anlar yaşadı.

Yamaç paraşütünde kitap okuma keyfi

Alanya'da kitaplarıyla uçup gökyüzünde okudular

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde pilot yardımıyla yamaç paraşütüyle uçuş yapan lise öğrencileri, kitap okumaya dikkat çekmek için gökyüzünde kitap okuyup keyifli anlar yaşadı.

Alanya'nın Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrenciler farklı bir etkinliğe imza attı. Kitap okumaya dikkat çekmek için 'Paraşütte kitap okuma' adlı etkinliği gerçekleştiren öğrencilere Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve çok sayıda öğretmen de eşlik etti. Eline kitaplarını alan öğrenciler ve öğretmenler, pilot eşliğinde denize yaklaşık 800 metre yükseklikteki Yassı Tepe'den yamaç paraşütüyle havalandı. Paraşütler Alanya semalarında süzülürken kitap okumanın keyfi yaşandı. Öğrenciler ve öğretmenlerin dakikalarca gökyüzünde kalarak paraşütteki kitap okuduğu anlar kameraya yansıdı.

"Kitap okumadan geçen bir gün, kayıp bir gündür"

Paraşüt uçuşu sonrası gazetecilere açıklama yapan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, yaptıkları bu etkinlikle okumanın önemine dikkat çektiklerini söyledi. Er, "Çocuklarımıza kitap sevgisini aşılayabilmek için bugün Alanya'da 'kitap okuma etkinliği' gerçekleştirdik. Kitap okumak özgürlüktür, biz de bu özgürlüğü gökyüzünde paraşüt eşliğinde gerçekleştirip bir farkındalık oluşturmak istedik. Kitapsız büyüyen çocuk, susuz yetişen bir ağaca benzer. Kitap okumadan geçen bir gün, kayıp bir gündür. Bizler de farkındalık oluşturarak, çocuklarımızın daha çok kitap okumalarını ve bu alışkanlığı sürdürmeleri yönünde çaba gösteriyoruz. Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerimizle bu etkinliği gerçekleştirdik. Bu projenin hayata geçmesinde destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

"Havada kitap okumak çok güzeldi"

Lise öğrencisi Esra Meziyet Bağışlar ise çok keyifli anlar yaşadıklarını belirterek, "İlk kez uçuş gerçekleştirdim, çok güzel ve baya heyecan vericiydi. Havada kitap okumak ise daha ayrı bir güzeldi. Çok güzel bir etkinlik oldu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Alanya Pilot Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title