Haberler

Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau Ayrılık Sürecine Girdi

Güncelleme:

Mutlu evlilikleri ile Türkiye'deki hayranlarının da takdirini toplayan Wesley Sneijder ile Yolanthe Cabau çifti ayrılık sürecine girdi.

Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun peri masalını andıran evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

ÜNLÜ ÇİFT AYRILIK SÜRECİNE GİRDİ

Mutlu evlilikleriyle Türkiye'deki hayranlarının da takdirini toplayan ikili, Hollanda'da yayımlanan Prive adlı bir dergide çıkan habere göre ayrılık sürecine girdi.

CABAU, EŞİNİN SOYADINI İNSTAGRAM'DAN ÇIKARDI

33 yaşındaki futbolcu, formasını giydiği Al Gharafa takımı için Katar'dayken Cabau da 2 yaşındaki oğulları Xess Xava ile Miami, Meksika, Londra ve Amsterdam'ı geziyor. Eşinin soyadını da instagram'da kullanmayı bırakan Hollandalı güzel oyuncu ve sunucunun ünlü futbolcuyla en son 1 Ocak'ta paylaşım yapması ayrılık dedikodularını alevlendirdi.

AYRILIĞIN ARKASINDA İHANETİN OLDUĞU VURGULANDI

Sneijder'in de en son 14 Şubat'ta eşinin fotoğrafını paylaşması akıllarda soru işaretleri yarattı.İkilinin boşanma arefesinde olduğunu belirten Hollanda basını, ayrılığın perde arkasında da ihanetin yattığını vurguladı.

"HER GÜN GÖRÜNTÜLÜ KONUŞUYORUZ"

Cabau'nun Hollandalı bir yapımcı ve oyuncuyla yasak aşk yaşadığını iddia eden dergi, ikilinin geçtiğimiz aylarda ise Meksika'ya giderek romantik anlar yaşadığını yazdı. Sneijder ise bu şok iddiayı jet hızıyla yalanladı. Wesley Sneijder, "Çok yoğun çalışıyoruz. Ben Katar'dayım, Yolanthe ise ABD'de. Ancak her gün görüntülü konuşuyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

SNEİJDER İBİZA'YA, CABAU ABD'YE GİTTİ

Cabau'nun en son 1 Ocak'ta Sneijder'la bu fotoğrafı paylaşması ayrılık iddiasını güçlendirdi.

Wesley Snejider, şimdilerde Xess Xava isimli mekanları için İbiza'dayken güzel yenge ise dizi çekimleri için ABD'de... (TAKVİM)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Wesley Sneijder Yolanthe Cabau Türkiye Katar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Ne dileyim ki:

Hacı O kadar ülkemizde kaldın hiçmi bişey kapmadın. Kadını boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya

28
1
yanıtYanıtla
BEREKET DEDE:

BUNLAR AİLE KURSA NE OLUR KURMASA NE OLUR

14
6
yanıtYanıtla
CONI:

boyle yengem olsun 1000 lira borcum olsun

2
8
yanıtYanıtla
A:

TÜRKİYEDEYKEN ZATEN TATLITUĞLA EŞİNİ ALDATIYORDU

3
7
yanıtYanıtla
CONI:

su kadin birakilir mi be, kadinin en guzel yillarini kullandin

5
4
yanıtYanıtla
mikrop:

yürüyelim arkadaşlar

7
0
yanıtYanıtla
E:

karısini niye kendisiyle goturmediki birakti abd lerde

5
0
yanıtYanıtla
YENI TÜRKIYE:

AGA BIZIMLE EYLENIR

5
0
yanıtYanıtla
Transfer sezonu açıldı:

yolanthe tuttuğu takımı bıraktı yeni bir takım arıyor.

1
4
yanıtYanıtla
birisi:

oldum uzuntuden vah vah vah la havle vela kuvvete

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title