Haberler

Venezuela'da 48 Saatlik Grevin İlk Gününde 2 Kişi Öldü

Güncelleme:

Venezuela'da sağ muhalefetin ilan ettiği Kurucu Meclis karşıtı 48 saatlik grev devam ediyor. Grevin ilk günündeki olaylarda 2 kişi yaşamını yitirdi, pek çok kişi de yaralandı.

Venezuela'da sağ muhalefetin ilan ettiği Kurucu Meclis karşıtı 48 saatlik grev devam ediyor. Grevin ilk günündeki olaylarda 2 kişinin yaşamını yitirdiği, pek çok kişinin de yaralandığı bildirildi.

48 SAATLİK GREV KAPSAMINDA PROTESTOCULAR YOLLARI KAPATTI

Sağ muhalefet koalisyonu Demokratik Birlik Masası (MUD) tarafından ilan edilen 48 saatlik grev kapsamında protestocular yolları kapattı ve zaman zaman güvenlik güçleriyle çatıştı. Sağ muhalefete yakın kaynaklar grevin başarılı olduğunu, işyerlerinin yüzde 90'ının kapalı olduğunu iddia ederken Kurucu Meclis adaylarından Francisco Torrealba ise hayatın normal akışında devam ettiğini, belediye otobüslerinin, bankaların, hastanelerin, bakanlıkların ve fabrikaların açık olduğunu ve faaliyet gösterdiğini söyledi.

30 YAŞLARINDA BİR KİŞİ, PROTESTOCU MOTOSİKLETLİ BİR KİŞİNİN AÇTIĞI ATEŞ ÜZERİNE HAYATINI KAYBETTİ

Merida eyaletindeki olaylarda 30'lu yaşlarda bir kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Görgü tanıklarına göre protestocu motosikletli bir kişinin açtığı ateş üzerine hayatını kaybetti.

YİNE 16 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK PROTESTOLAR SIRASINDA ÖLMÜŞTÜ

Miranda eyaletinin Petare kentinde ise 16 yaşındaki bir çocuğun protestolar sırasında öldüğü duyuruldu. Her iki protestocunun da ölümü doğrulayan savcılık soruşturma başlattı.

"İŞ DURDURMANIN ZAMANI DEĞİL"

MUD, geçen hafta da yine Kurucu Meclise karşı 24 saatlik bir grev yapmıştı. Maduro ise ekonomik sıkıntı içindeki ülkede "iş durdurmanın zamanı değil" diyerek greve tepki göstermişti. Sağ muhalefetin "hayatı durdurma" eylemi bugün de devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Venezuela 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title