Haberler

Vali Tuna'nın Veda Ziyaretleri

Eskişehir Valiliği'ne atanan Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Eskişehir Valiliği'ne atanan Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Tuna, Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'yı makamında ziyaret edip bir süre görüştü.

Daha sonra Gelibolu Belediyesi ile 2. Kolordu Komutanlığı ardından da Gelibolu Ticaret Odası'nı ziyaret eden Tuna'ya çeşitli hediyeler sunuldu.

Çanakkale'de görev yaptığı süre içinde gönül birliğiyle, gece gündüz demeden insanlara hizmet ettiğini belirten Vali Tuna, "Vatanımızın farklı bir köşesinde hizmet etmek üzere bu güzide şehrimizden ayrılıyorum" dedi.

Gelibolu'dan Lapseki'ye geçen Tuna, burada Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, Emniyet Müdürü Murat Sarı, Jandarma Komutanı Üsteğmen Emrah Avdan, Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çardak Belediye başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belediye Başkanı Vedat Özkan ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı.

Çanakkale ve ilçelerinin unutulmayacak kadar güzelliğe sahip olduğunu ifade eden Tuna, kentten ayrılmasının ardından her fırsatta buraya gelmeyi arzu ettiğini dile getirerek şunları kaydetti:

"Eskişehir de buradan gelen siz saygı değer konuklarımıza en iyi şekilde ev sahipliği yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Görev icabı bir görev değişimi yaşıyoruz her kademede olduğu gibi. Bildiğiniz gibi devlet görevlileri buna muhatabız. Ama güzel hatıralarla ayrılıyoruz Lapseki içinde bu böyle. Bu ilçemizi daha iyi yerlerde görmek temennimiz. Yaptınız katkılardan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinize aileniz ile birlikte sağlık, afiyet, huzur içerisinde mutluluk dolu bir ömür diliyorum."

Tuna, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Güngör Azim Tuna Eskişehir Çanakkale Gelibolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title