Haberler

    Ünlü Anne ve Doktorlar Aile Festivali İbs'de

    Aile festivali İBS, ‘Kahraman Annem’ teması ile 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

    Bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan festivalin içeriği ise dikkat çekici. Ceyda Düvenci, Ayşe Arman, Akasya Asıltürkmen, Derya Özel gibi ünlü anneler ile alanının uzmanı doktorlar üç gün boyunca ebeveynlerle bir araya gelecek.  İBS Sahnede ise renkli animasyonlar, illüzyon gösterileri, mini clupshowlar, jazz konseri ve tiyatro gösterileri olacak. Ünlü tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz ise üç gün boyunca çocuklarla yaratıcı drama çalışacak. 'İBS Hazine Avı' yarışmalarında da ebeveynleri değerli hediyeler bekliyor.

    Türkiye'nin en güvenilir ve alanının lider etkinliği olan aile festivali İBS, renkli ve sürprizi bol içeriği ile 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.Bu yıl altıncısı yapılacak olan aile festivali İBS'nin 2017 teması ise "Kahramanım Annem" olarak belirlendi. Her yıl yüzbinlerce ebeveyn ve çocuğun katıldığı, unutulmaz anların yaşandığı İBS'nin 2017 içeriği ise önceki yıllardan daha yoğun ve "kahramanlıklarla" dolu. Temanın ruhuna uygun olacak şekilde sergiler, atölye çalışmaları, sohbet buluşmaları ve yarışmalar hazırlandı. Ayrıca ebeveynlik halleri ve çocuğa yönelik yaklaşımları ile fark yaratan pek çok ünlü anne ile uzman da ağırlanacak. İBS sohbetlerinde bu ünlü anneler ve uzmanlar ebeveynlerle bir araya gelip görüş alış verişinde bulunacak.

    Cengiz Küçükayvaz Çocuklarla Drama Yapacak!

    İBS Sahnede ise tema dışı etkinlikler yer alacak. Mini clubshowların, illüzyon ve jonglör gösterilerinin yer alacağı sahnede, ünlü tiyatrocu Cengiz Küçükayvaz da üç gün boyunca çocuklarla yaratıcı drama çalışmaları yapacak. Jazz konseri, jazz dansları ve animasyonlar da İBS Sahnedeki diğer renkli etkinlikler olarak ön plana çıkıyor.  'Minik Yetenekler Sokağı'nda bu yıl çocuk tiyatrosundan dikkat çekici örneklerin yanı sıra 'kukla tiyatrosu' yer alacak.

    Ceyda Düvenci, Ayşe Arman, Akasya Asıltürkmen ve Derya Özel İBS'de Olacak

    Eğlencesi bol festivalin, sohbet buluşmaları bölümü ise her yıl olduğu gibi hem çok konuşulacak hem çok konuşturacak. ve elbette ünlü anneler annelik hallerini anlatacak. Kısa bir süre önce anne olan Akasya Asıltürkmen "Lohusa Kafası" adı altında bir sunum yapacak. İkinci defa anne olan Ceyda Düvenci ise "Hem Anneyim Hem Kadınım" diyecek ve bu konuyu tartıştıracak. Gazeteci yazar ve ikiz çocuk annesi Derya Özel de, "Masalların Çocuklar Üzerine Etkisine" değinecek. Köşe yazarı, sunucu ve anne olan Ayşe Arman ise "Bebek ve Çocuk Giysilerinde Trendler" konusunu masaya yatıracak.

    Ünlü Doktorlardan İBS'de Ebeveynlerle Buluşacak

    Beyaz Saray tarafından ödüllendirilen çocuk doktoru Gökhan Mamur'un da ebeveynlerle bir araya gelip, çözüm reçeteleri sunacağı İBS Sohbet buluşmalarının dikkat çekici diğer uzmanları ise şöyle: Dr. Sema Demir, Dr. Aykut Coşkun, Dr. Elif Çakır, Pedegog Melek Kılıç, Uzmam Psikolog Elif Saygın, Klinik Psikolog Yrd. Doktor Başak Demiriz ve Doktor Cevahir Tekcan. Elif Doğan, Esra Ertuğrul, Aslı Cebeci, Sinem Gerger Akınal ve Arzu Çulha gibi pek çok blogger anne de İBS sohbet buluşmaları kapsamında ebeveynlerle bir araya gelip, karşılıklı fikir alış verişinde bulunacak.

    Markalardan Hediye ve İndirim Yağmuru!

    Birbirinden ünlü markalara ait puset, oto-koltuk, bebek yatağı, çocuk hijyen malzemesi, oyuncak ve kıyafetin hediye olarak verildiği İBS yarışmaları ise sosyal medya kanalları üzerinden başladı ve 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde devam edecek.En yeni ürün ve hizmetleriyle İBS'de olacak olan Türkiye'nin en güvenilir markalarının ise ziyaretçilere çok büyük bir sürprizi olacak. Türkiye'nin ünlü markaları anne bebek çocuk ürün ve hizmetlerinde yüzde 40'ları bulan indirimler uygulayacak. Aileleri markaların stantlarında indirimlerin yanı sıra hediyesi bol yarışmalar da bekliyor.  Yarışmalara İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nın "facebook, instagram ve twitter" adreslerinden katılabilirsiniz.

    İndirimli Bilet Fırsatını Kaçırmayın!

    İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nın indirimli biletleri "" sitesi ve İBS mobil uygulaması üzerindentemin edilebilir.

    İBS Ödülleri İçin Halk Oylaması Başladı

    Türkiye'nin "anne bebek çocuk dostu marka ve ürünlerini" seçen İBS Ödüllerinde ise halk oylaması 6 Aralık'ta sona erdi. Halkın oyuyla belirlenen anne bebek dostu ürün ve hizmet kategori birincilerine 15 Aralık'ta ödülleri törenle takdim edilecek.

    İBS 2017 Sohbet Programı

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Tema Vakfı İstanbul Türkiye Bebek Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title