Haberler

Üç Kuruş'ta çok konuşulacak sahne! Bahar ve Kartal evlendi

Güncelleme:

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse gibi ünlü isimlerin paylaştığı Üç Kuruş dizisi dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Üç Kuruş'un son bölümünde, Bahar ve Kartal anlaşmalı bir şekilde evlendi.

BAHAR VE KARTAL'DAN NEZİH'İ ÇILGINA ÇEVİREN PLAN

Babasını zor duruma düşürmek isteyen Bahar, Kartal ile plan yaparak onun yanında kalmaya başladı. Daha da ileri giden Bahar, Kartal ile nikah masasına oturdu. Kartal ve Bahar, Nezih'in karşısına geçip evlendiklerini söyledi. Sinirden çılgına dönen Nezih, Kartal'ı vurmak istedi. Ancak Bahar, magazine düşen evlilik haberlerini babasına göstererek onu engelledi.

Üç Kuruş'ta çok konuşulacak sahne! Bahar ve Kartal evlendi

LEYLA İLE EFE'NİN AŞKI BAŞLADI

Üç Kuruş'un 4. bölümünde, buluşmaya gitmeyen Efe'yi merak eden Leyla soluğu Efe'nin evinde aldı. Leyla ve Efe karşılıklı oyunlarına ve söz düellolarına devam ederken ikili aralarında olan çekime daha fazla dayanamadı ve öpüştü.

Üç Kuruş'ta çok konuşulacak sahne! Bahar ve Kartal evlendi

ÜÇ KURUŞ'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Üç Kuruş'un son bölümünde İrfan ve Oktay'ın karşılaşması her ikisini de derinden etkiledi. İrfan haklılığını anlatamamanın sıkıntısı ile boğuşurken, Oktay yıllardır şişelerin dibine gömdüğü acı mazisiyle yüzleşti. Kartal'ın mahallede sakladığı Bahar, Kartal'ın asıl yüzünü görünce neyle karşı karşıya olduğunu iyice anlayınca tedirginlik yaşamaya başladı.

Üç Kuruş'ta çok konuşulacak sahne! Bahar ve Kartal evlendi

Efe'nin ihanetiyle sarsılan Kartal ise intikam almak için karşı hamle yaptı. Kartal'ın hamlesiyle çaresiz kalan ve eli kolu bağlanan Efe ise bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Üç Kuruş'ta çok konuşulacak sahne! Bahar ve Kartal evlendi

Üç Kuruş'ta çok konuşulacak sahne! Bahar ve Kartal evlendi

Üç Kuruş'ta çok konuşulacak sahne! Bahar ve Kartal evlendi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Üç Kuruş Show Tv Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title