Haberler

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İmamoğlu'na yüklendi: İBB, 100 devletten daha fazla ekipmana sahip

Güncelleme:

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışı sonrasında ortaya çıkan tablo nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi. Yazıcı, "3 dönemdir belediye başkanıyım, hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 100 tane devletten daha fazla ekipmana ve teçhizata sahip. Maalesef İstanbul hiç bu kadar aciz kalmamıştı." dedi.

İstanbul'da etkili olan kar hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle vatandaşlar araçları içerisinde yollarda mahsur kalırken, onlarca kaza meydana geldi. Toplu ulaşım araçlarında kalabalık had safhaya ulaştı. Duraklardaki yoğunluk nedeniyle araçlara binemeyen vatandaşlar, otoyol kenarında yürüyerek evlerine gitmeye çalıştı.

"İSTANBUL HİÇ BU KADAR ACİZ KALMAMIŞTI"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul'da kar yağışı sonrasında ortaya çıkan tablo nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu'nun hazırlıksız olması ve koordinasyon eksikliği sebebiyle sert sözlerle eleştirdi. Başkan Yazıcı, 3 dönemdir belediye başkanı olduğunu ve İstanbul'u daha önce böyle görmediğini belirterek, "İstanbul'u hiç bu kadar acziyet içerisinde görmemiştim. Çünkü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipman bakımından 100 tane devletten daha fazla ekipmana ve teçhizata sahip. Büyükşehir 39 ilçe koordinasyonu ile bu kar mücadelesini çok rahat başarabilirdi. Bu kadar kar yağışı altında 365 gün yaşayan şehirler var dünyada. 3 dönemdir belediye başkanıyım, hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. İstanbul hiç bu kadar aciz kalmamıştı maalesef" dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İmamoğlu'na yüklendi: 100 devletten daha fazla ekipmana sahip

"İBB YETERİ KADAR ÖNLEM ALMADI"

İBB'nin yeteri kadar önlem almadığını belirten Yazıcı, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çok ciddi bir ekipmanı var. Eğer ki güzel bir koordinasyon yapılsaydı, ilçelerin de destekleri ile beraber bu durum daha iyi koordine edilebilirdi. Her ilçenin kendine göre aldığı tedbirler farklı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin almış olduğu tedbirler farklı. Özellikle ulaşım hatlarının kendilerine ait olması, ana arterlerin tamamen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olması ve bizim İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bırakmak zorunda olduğumuz yerler var. Biz de Tuzla Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Meteorolojinin ve kendilerinin olan AKOM'un açıklamalarına rağmen alınan tedbirlerin yeterli olmamasından dolayı İstanbul'u hiç bu halde görmemiştim." ifadelerini kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İmamoğlu'na yüklendi: 100 devletten daha fazla ekipmana sahip

YOLDA KALAN VATANDAŞLARI BELEDİYEYE DAVET ETTİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yolda kalan vatandaşlara çağrıda bulunarak Tuzla Belediyesi'ne davet etti. Başkan Yazıcı, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Ulaşımda yaşanan problemlerden dolayı trafikte kalan tüm hemşehrilerimize Orhanlı ek hizmet binamız ve belediyemizin kapıları açıktır. 7/24 esasıyla çalışmaya devam ediyoruz." dedi. Başkan Yazıcı'nın açıklamalarının ardından, Tuzla Belediyesi ekipleri, Ana Hizmet Binası ve Ek Hizmet Binası'nda hazırlıklarını tamamladı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Tuzla Belediyesi Ekrem İmamoğlu Şadi Yazıcı Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

kagan soylu:

1 metre kar yağıyor bir milyon ekipmanın olsa kaç yazar Show yapıyorsun Almanya da 30 santim yağsa trafik felç olur ama kimse dışarı çıkmaz isi olanda olmayanda trafikte

205
183
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

DEDİ SIVAMACI

yanıt61
yanıt51
Orhan Dik :

Antep'teki başkana da aynı hassasiyetle yaklaşmış mıydınız efendim? Almanya'da yaşamadığın nereden belli. Rusya'da ne yapıyorlar mesela? 6 ay paydos mu yapıyorlar? Hadi işi olmayan sokakta, tuzlama kamyonları ve küreme araçları nerede?

yanıt102
yanıt26
Özer Arslan:

Allahını afeti imam oğlu ne yapsın kardeşim 16 yıl Ankara İstanbul yönetti AKP ne yaptı gelin AKP belediyesi Elazığ'a bakın

163
202
yanıtYanıtla
Akarsu Muharrem:

Başkan ben TUZLA DA oturuyorum.Senin Belediyen sütten çıkmış ak kaşık değil.SHOW Yapma

199
158
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

iktidar partili olsaydı da çıkıp böyle eleştriseydin. Ekremi sizden değil ya ondan salla bakalım.

162
190
yanıtYanıtla
Grandeterim:

Ormanlar yanarken eleştiri yağmuru yapanlar siz daha kendi şehrinizdeki 1 metre karı bile küreyemiyorsunuz ülke yönetmeye talipsiniz binlerce insan mağdur kaldı İstanbullulara acıyorum dibinizdeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına bakın aynı kar buraya da yağdı hizmet görün çalışma görün çıkarın bu at gözlüklerini

221
102
yanıtYanıtla
HALİS ER:

ekrem sandıkta görecek gününü

144
149
yanıtYanıtla
oguz:

ŞADİ BAŞKAN HANİ SİZİN BAŞINIZA GELİRKEN DIŞ GÜCLER YADA ALLAHTAN DİYORDUNUZ YA REİSİ YEDİRMEYİZ BU DA ALLAHTAN ŞADİ BEY DIŞGÜCLERİN OYUNU BELKİDE İMAMOGLUNU YEDİRMEYİZ

126
164
yanıtYanıtla
Suat Mircan:

akpli belediye olsaydı gıkını çıkaramazdı.son 20 yılda kaç kez böyle kar yağmış bir de ona baksaydın biraz beynini kullanıp.

156
118
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title