Haberler

    Tuğba Coşkun kuralları ihlal etti!

    Güncelleme:

    Özellikle tatil yerlerinde sıklıkla kullanılan ATV'ler kazalara sebep olabiliyor.

    Özellikle tatil yerlerinde sıklıkla kullanılan ATV'ler kazalara sebep olabiliyor. Tuğba Coşkun, kısa mesafe diye emniyet kurallarına dikkat etmemiş olabilir ama ben yine de uyarmak istedim.

    Üç filme 7.5 milyon TL

    "Erşan Kuneri" dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Cem Yılmaz, şimdiden yeni projesi için kolları sıvadı. Usta komedyen, "Karakomik Filmler"in devamını 7.5 milyon TL'ye sattı.

    Cem Yılmaz, "Karakomik Filmler"in devamını çekmek için dijital bir platformla masaya oturdu. Üç ayrı film çekecek olan komedyen, filmler için 7.5 milyon TL alacak. Şu sıralar hala "Erşan Kuneri" dizisinin çalışmalarıyla uğraşan Yılmaz, "Karakomik Filmler"i gelecek sene yapacak.

    "Karakomik Filmler" adı altında 2019 ve 2020 yıllarında dört ayrı film yapan Cem Yılmaz, bu filmleri de vizyona girdikten sonra dijital platforma satmıştı. Sinemada umduğu seyirciye ulaşamayan sanatçı, dijitalde tatmin edici bir izleyici rakamı tutturmuştu.

    İsviçrelilerden Bodrum'da tanıtım

    İsviçre'nin en modern okullarından Le Régent, 30 Temmuz'da Bodrum'da verdiği bir davetle misafirlerini ağırladı. Davete okul öğrencileri ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

    Avrupa'nın en temiz oksijenine sahip Crans-Montana'da bulunan okul, açık hava eğitimi ve toplum yaşamı yoluyla doğa ve çevre sevgisini teşvik etmesiyle ünlü. Türkiye'deki ailelere okulu tanıtan Le Régent Direktörü Olivier Gudin, Crans-Montana Turizm Kurulu Temsilcileri Stefano Bertolone ve Pierre-Henri Mainetti, halihazırda 40 milletten 200 öğrencinin okulu "evleri" olarak nitelendiklerini anlattı.

    Ayşe Burcu Kaya

    Işıl-Rüştü Reçber

    Tatilde bile spor yapıyor

    Bodrum'da cemiyetin tanınmış isimlerinden Simge Sütşurup'la karşılaştım. Spor salonundan çıktığını söyleyen Sütşurup, Erkan Keleş'le ders yaptığını anlattı. Tatilde bile sporunu bırakmadığı için takdir ettiğim Simge Sütşurup, kickboks ustası Erkan Keleş ile uzun süredir birlikte çalışıyormuş. Formunu kickboks'a borçlu olduğunu söyleyen Sütşurup, yaz-kış aksatmadan sporunu yapıyormuş.

    "Saç guru"suna Hadid'den hediye

    Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Amerika'nın emlak devlerinden Mohamed Hadid, dönüşte buradaki dostlarına teşekkür hediyesi gönderdi. Gigi ve Bella Hadid'in babası olan Mohamed Hadid, 2017'de en büyük kızı Alana Hadid ile birlikte kendi gözlük markasını çıkarmıştı. Duyduğuma göre Hadid, Türkiye'deki 75 dostuna kendisini çok iyi ağırladıkları için gözlük hediye etmiş.

    Acaba kimlere hediye etti diye düşünürken, sorumun yanıtını Mohamed Hadid'in Instagram hesabında buldum. Başarılı berber Erhan Mengel'in gözlüklü bir pozunu paylaşan Hadid, "saç gurusu" olarak anılan Mengel'den "İstanbul'un en yetenekli berberi" diye bahsetmiş ve teşekkür etmiş.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Tuğba Coşkun Türkiye Bodrum Tatil Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title