Haberler

Trabzonspor - Kayserispor Maçının Ardından

Trabzonspor - Kayserispor maçının ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı Şota ve Sadi hocamdan özür diliyorum

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas'tan hakeme sert tepki

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Mandıralı, camia olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, Özellikle geçen hafta çalışma ve performans olarak oyuncularımızla müthiş bir diyalog kurduk. Daha çok farklı şeylerle olayın ciddiyetini anlatmaya çalıştık. Dışardan destek de aldık Ömer Çam hocamızdan. Toplantılar ve diyaloglar iyi geçti dedi.

Bu toplantılarda herkesin çok mutlu olduğunu ifade eden Mandıralı şunları söyledi

Oyuncular mutlu oldu. İçlerindeki enerjiyi sahaya yansıttılar. Başta kaptan olmak üzere tüm oyuncuları kutluyorum. Kazandık, mutluyuz ama çok çalışmamız lazım, bunu da biliyoruz. Çünkü işimiz çalışmak. Bu süreci çok çalışarak daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum.

TARAFTARA SESLENDİ

Mandıralı, taraftarların maça ilgi göstermemesiyle ilgili bir soru üzerine ise şu ifadeleri kullandı

Seyirci bütün futbol takımlarının 12. adamıdır, en büyük desteğidir. Trabzonspor, sadece benim Trabzonspor'um değil, bizim Trabzonspor'umuz. Herkesin sahip çıkası lazım. Taraftarın sahada destek çıkması lazım. İlk yarı olağanüstü futbol skor geldi, goller geldi. Rakip penaltı kaçırdı, biz kaçırdık. Orada taraftara, desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Tamamı ile eleştirilere yönelik konuşmalar ve tepkiler var. Bu tabii oyuncu grubunu, hepimizi rahatsız ediyor.Bizim oyuncu kadromuz bu arkadaşlar. Bu arkadaşlarla sezon sonuna kadar gideceğiz, hepsi çok kıymetli bizim için. Tüm oyunculardan faydalanmaya çalışıyoruz.Tabii memnun olmuyorlar ama sırf onlar memnun olsun diye onların istediği bir oyuncuyu oynatmak gibi bir düşüncemiz olmadı, olmayacakta. Çünkü biz onlarla hafta boyu çalışıyoruz. Gördüğümüzü, inandığımızı, hazır oyuncuları sahaya sürüyoruz.

MANDIRALI ŞOTA VE SADİ HOCAMDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, stadyumdan ayrılırken yaptığı açıklamada ise, geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nın ardından söylediği, Bu takım sezon başında hiç çalışmamış sözleriyle ilgili olarak özür diledi. Mandıralı, söylememesi gereken bir şeyi söylediğini belirterek, Bazen söyledikleriniz net anlaşılmıyor ve herkes üstüne alınıyor. Belki söylememem gereken bir şeydi. Biz insan olarak hep mazeretlere sığınırız ya belki ben de o anki ruh halimle öyle bir şey söyledim. Benden önce takımı çalıştıran hocalarımdan böyle bir beyanat verdiğim için özür diliyorum. Şota hocamızdan, Sadi hocamızdan özür diliyorum. Söylememem gereken bir şeydi. Şimdi yüzümüz gülüyor ve daha iyi çalışacağız dedi. Mandıralı, maçın ardından taraftarların kendisine gösterdiği tepki nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu ağlayarak terk eden Yusuf Erdoğan ile ilgili olarak ise, Bütün oyuncularımız kıymetli. Başka şansımız yok, sonuna kadar bu oyuncularımızla gideceğiz. Şimdilik eleştiriyi bir kenara bıraksınlar diye konuştu.

KAFKAS'TAN HAKEME SERT TEPKİ

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maça iyi başlayamadıklarını belirterek, şunları söyledi

Oynadığımız son maçlarda skor alamamamıza rağmen çok üstün bir oyun sergiliyorduk. Bu kez çok istediğimiz gibi başlayamadık ama oyunun kontrolünü ele aldık. Penaltı pozisyonunu bulduk, onu gole çevirebilseydik belki oyun çok farklı yerlere gidebilirdi. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Daha sonra maalesef oyunun kontrolünü hiç beklemediğimiz şekilde kaybettik ve 2-0 geriye düştük. Böyle takımlar karşısında 2-0 dan sonra oyunu geri çevirmek kolay olmuyor. İkinci yarı oyunu çok fazla forse ettik, risk aldık, çok da pozisyonlar bulduk aslında maçı berabere bitireceğimiz pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. Trabzonspor'un haklı galibiyetini tebrik ediyorum.

Maçın hakemi İlker Meral'i de eleştiren Tolunay Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü

Sen hem saha içinde kötü maç yöneteceksin, kartlık pozisyonları es geçeceksin.. İçeriye girerken de sana ufak tefek tepkiler olduğu zaman böyle 'işine bak' gibi ağızlarla konuşacaksın. Biz bunu kabul etmeyiz, ben etmem yani. Öyle o ağızlarla yok. Sen aynı şeyi başka yerde bu şekilde söyleyebilir misin. Söyleyemediğin şeyi burada da söylemeyeceksin. Bizim yöneticilerimize, yardımcı antrenörlere bu şekilde konuşmayacaksın. Hiç sorun yok, yine söylüyorum Trabzonspor'un haklı bir galibiyeti vardır, tebrik ediyorum, buna gölge düşürmek için söylemiyorum ama çok dikkatli olmak lazım. Hem üstlerde hem altlarda insanlar büyük emek sarf ediyorlar. Doğru işler yapmak lazım. Bir takımın şampiyon olması kahramanlık değildir, küme düşmek de şerefsizlik falan değildir. Biz adam gibi bir iş yapıyoruz ve yaptığımız her işin arkasında durabilecek hem yüreğimiz, hem cesaretimiz var. Yeter ki işler doğru olsun. Türk futbolunun ilerlemesi ve gelişmesi için söylüyorum, kendime bir çıkar sağlamak için söylemiyorum. Kim iyiyse o kazanacak, yan etkiler olmayacak bu işin içerisinde.

Kafkas, karşılaşmada kolu kırılan Samba Sow ile ilgili olarak da Bizim için önemli oyuncuydu, maçın önüne geçti. O konuda da üzgünüz dedi.

TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR

Trabzonsporlu Aytaç Kara, İnanarak sahaya çıktık ve kazandık. Bu zorlu süreçte bize destek olan taraftarımıza ve camiamıza teşekkür ediyorum dedi. Mustafa Yumlu ise, Kupada ve ligde üst üste maçlar kaybettik. Kayseri maçını kazandık ve üst sıraları zorladık. Herkes elinden geldiği kadar savaştı ve galip geldik ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tolunay Kafkas Hami Mandıralı Kayserispor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title