Haberler

Apple, iPhone 15 serisi ile USB-C'ye geçiş yapıyor

Güncelleme:

Apple, Avrupa Parlamentosu'nun aldığı kararların ardından Eylül ayında tanıtacağı iPhone 15 serisi ile birlikte USB-C'ye geçiş yapacak. Yeni nesil iPhone modellerinin tanıtımına 1 aydan daha kısa bir süre kalmışken, bu konuda sızıntılar da gelmeye devam ediyor.

Apple, Avrupa Parlamentosu'nun aldığı kararların ardındnan Eylül ayında tanıtacağı iPhone 15 serisi ile birlikte USB-C'ye geçiş yapacak. Yeni nesil iPhone modellerinin tanıtımına 1 aydan daha kısa bir süre kalmışken, bu konuda sızıntılar da gelmeye devam ediyor.

iPhone 15 Plus'ın USB-C bağlantısı ortaya çıktı

Yeni nesil iPhone modelleri ile Lightning'den USB-C bağlantısına geçiş yapacak. Daha önce yeni modellerin USB-C bağlantıları hakkında fikir sahibi olmuştu. Şimdi ise yeni bir sızıntı, yeni nesil iPhone modellerinin USB-C bağlantısı hakkında daha fazla detayı bizlerle paylaşıyor.

iPhone15 Plus USB C connector detail pic.twitter.com/J0nDO7WPeU

— Majin Bu (@MajinBuOfficial) August 14, 2023

Daha önce yaptığı sızıntılarla adını çokça duyuran Majin Bu, Twitter (X) üzerinden yaptığı yeni paylaşım ile iPhone 15 Plus'a ait 7 yeni görüntüyü gözler önüne serdi. Bu detaylı görüntü serisi ile yeni nesil iPhone modellerinin USB-C bağlantısı hakkında da çok daha fazla fikir sahibi olduk.

iPhone 15 serisinde kullanılacak olan USB-C konektörleri sızdırıldı!

Paylaşılan görsellerden ilk ikisi USB-C bağlantı noktasını altyapısını önden ve arkadan ortaya koyuyor. Diğer görseller ise USB-C konektörlerine veya tanımlayıcı etiketlerine odaklanmış durumda. 3LD3 olarak kodlanan bağlantı noktası hakkında yorum yapmak ise oldukça güç. Apple'ın bu bağlantı noktasını özel olarak ürettiği için kod numarası ile bir yorum yapmak şimdilik maalesef mümkün değil.

Son gelen bilgilere göre iPhone 15 ve 15 Plus'ın, Lightning bağlantı noktası ile aynı 480 Mbps veri aktarım hızı ve 20 W'a kadar şarj desteği sunan USB 2.0 standart konektörlerini taşıması bekleniyor. Diğer yandan iPhone 15 Pro ve Pro Max, ise USB 3.2 teknolojisine sahip konektörlere sahip olacak.

Apple, yeni nesil iPhone modelleri ile USB Type-C bağlantı noktalarına geçiş yapacak. Yeni nesil iPhone modellerini Type-C bağlantı noktaları ile ise 13 Eylül tarihinde görebileceğiz. Peki siz iPhone modellerinde USB-C bağlantılarının kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Eylül Apple Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title