Haberler

Survivor'da adaya veda eden ünlü isim belli oldu

Güncelleme:

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımının yarışmacılarından İrem, Sercan ve Derya arasında adaya veda eden isim belli oldu.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2020, dün akşam 12. bölümüyle ekrana geldi. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmaya veda eden isim Ünlüler takımından Derya Can oldu.

POTAYA GİREN İSİMLER BELLİ OLDU

Survivor'ın 3. haftasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde oylamaya gitmiş ve ilk eleme adayı Derya olmuştu. Survivor'da SMS oylamasında bu hafta en yüksek oyu alan iki isim Barış ve Ersin oldu. Ersin ikinci eleme adayı olarak İrem'in ismini söyledi. Barış ise Sercan'ı üçüncü eleme adayı yaptı.

Survivor'da adaya veda ünlü isim belli oldu

ADAYA VEDA EDEN DERYA OLDU

Eleme adayları olan Derya, İrem ve Sercan arasında en az oyu alan yarışmacı Survivor 2020'de ünlüler takımından Derya Can oldu. Derya Can geçen hafta da eleme adayları arasına girmiş ancak yarışmadan Tuğba Melis Türk elenmişti.

Survivor'da adaya veda ünlü isim belli oldu

DERYA CAN GÖÇEN KİMDİR?

Derya Can, 12 Ekim 1979 Çanakkale doğumlu, Türk dalgıç, dünya serbest dalış rekortmeni ve milli sporcudur. Çanakkale de dünyaya gelen Derya Can, lisans eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra beden eğitimi öğretmenliği yapmaya başladı. Spor hayatı 8 yaşında atletizm ile başladı ve Çanakkale bölgesinde düzenlenen şampiyonalarda birçok madalya kazandı.

Survivor'da adaya veda ünlü isim belli oldu

İlk serbest dalış deneyimine, 21 Eylül 2002 tarihinde başladı. Serbest dalışta, 5 Dünya rekoru elde eden Milli Sporcu, 40'tan fazla Türkiye rekoru kırdı. Dünya Şampiyonalarında ise birçok madalyası var. Bu dal da Türkiye'de milli takıma en çok seçilmiş ve uluslararası alanda madalya kazanan ilk kadın sporcu unvanını taşıyor.

Survivor'da adaya veda ünlü isim belli oldu

Milli sporcunun bir buçuk yaşında Derin Helen adında bir kızı, 6 yaşında Poyraz Mustafa isimli bir oğlu var. Derya Can, tek nefesle 111 metreye dalabiliyor, nefesini 6,5 dakika tutup, havuzda yatay olarak tam 204 metre yüzebiliyor.

2016 Yılının yaz döneminde, yeni rekorlar planlarken Derin Helen isimli kızını dünya getirdi ve 21 gün sonra koşu antrenmanlarına başladı. Kızı 10 aylık iken Türkiye rekoru kırıp dünya 3'üncüsü oldu. İlk oğlunu dünyaya getirdikten 6 ay sonra Dünya Şampiyonasında finalde en iyi derecelere sahip oldu.

Survivor'da adaya veda ünlü isim belli oldu

Antalya'nın Kaş ilçesinde, paletsiz değişken ağırlıklı ip destekli serbest dalış kategorisinde 94 metreye dalarak dünya rekoruna imza attı. Ertesi gün yeni bir rekor denemesi daha yapan Derya Can, değişken ağırlıklı paletli dalış kategorisinde 111 metre derine dalarak yeni bir dünya rekoru kırmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çanakkale Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

BUNAK:

İzlemeyin şu lanet programlari . Geleneklerimize aykıri loo

6
4
yanıtYanıtla
SUNAK:

OLUR, TAMAM !!

yanıt3
yanıt0
Yav he he:

Sen bunamış sın looo

yanıt0
yanıt0
Defne:

Mert seni hayatımın sonuna kadar sevebilirim :D

2
6
yanıtYanıtla
corci:

çok banalsin

yanıt1
yanıt0
Mert:

Defne naber ??

yanıt2
yanıt0
Defne:

Keşke o Mert olsan :p

yanıt1
yanıt0
yarışma 2020:

Her hafta yeni bir survivor yarışmacısı katılıp yarışacakmış, yarışmacıların tüm akrabalarını çağırıp yenilik adına yarıştırsanız dahi artık sıktı izlenmiyor.

7
0
yanıtYanıtla
DEĞMEZ:

Yahu arkadaş , benim adıma neden konuşursun ? Sana bu yetkiyi kim verdi ? Amaaaan , ben de kale alıp yazıyorum . Değmez .

yanıt0
yanıt0
Forza BEŞİKTAŞ:

izleyen var mı hala ?

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title