Haberler

Sur Gençlik Merkezi hizmete açıldı -

Diyarbakır'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce kurulan Sur Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Sur Gençlik Merkezinin bir katı İstanbul Beykoz Belediyesi ve AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığının katkısı ile kütüphaneye dönüştürüldü.

Merkezin konferans salonunda düzenlenen törene Vali Mustafa Cahit Kıraç ile Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in öncülüğünde Diyarbakır'a gelen AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen, AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam, Beykoz Belediyesi CHP ve AK Partili Meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik heyet katıldı.

Vali Kıraç ve Belediye Başkanı Çelikbilek, tören öncesinde merkezdeki sınıfları gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Törende konuşan Vali Kıraç, Türkiye'nin en büyük zenginliğinin insan kayağı olduğunu ve Türkiye'nin birçok Avrupa ülkesinin nüfusuna göre çocuk sayısının yüksek olduğu bir ülke olduğunu söyledi.

Kıraç, bunun geleceğe umutla bakmalarını sağlayan en büyük zenginlik olduğunu ifade ederek, Dünya ile rekabet halinde olan ülkemizde insanlara eğitim ve beceri kazandırmalıyız. İnsanlarımızın sosyal ilişkilerini artırıcı hizmetleri yapmak bir sosyal hukuk devleti olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin önemli görevidir. Bugün de yaptığımız onlardan biridir" diye konuştu.

İhtiyaç duyulan barış, sevgi ve kardeşliğin bu kentte mevcut olduğunu kaydeden Kıraç, şöyle konuştu:

"Surlara baktığımızda onun üzerindeki figürlerle, yazılarla, kitabelerle bizim insanımız sevgiyi, kardeşliği, barışı, zeytin dalını, güvercinleri işlemiş. Bu yoldan gitmemiz için de bunlar miras bırakılmış. Bu çağda insanları birbirini sevmeden uzaklaştıracak bütün politikalardan uzak durmak zorundayız. İşte bu hizmeti yerine getirmek için de aile ve gençlere yönelik merkezlerin sayısını her geçen gün artırmak durumundayız."

Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek ise merkeze katkı sunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemizin gençliği önemli bir potansiyel. Gençlere el uzatmadan bu ülkeyi yönetmek çok zor. Öncelikle bu potansiyeli iyi değerlendirmek lazım" dedi.

Konuşmaların ardından Sur Gençlik Merkezi ve merkez bünyesinde oluşturulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yücel Çelikbilek Cahit Kıraç Diyarbakır Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title