Haberler

Ödül Töreninde Evlenme Teklifi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde ilk kez düzenlenen 'Türkiye Uluslararası Lakros Turnuvası'nda erkeklerde ABD'den Northstar, kadınlarda Almanya'dan Just Lax İt takımı şampiyon oldu.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde ilk kez düzenlenen ' Türkiye Uluslararası Lakros Turnuvası'nda erkeklerde ABD'den Northstar, kadınlarda Almanya'dan Just Lax İt takımı şampiyon oldu. Ödül töreni sırası kürsüye çıkan Türkiye Lakros Milli Takımı yardımcı antrenörlerinden ABD'li Thomas Moore, kız arkadaşı Türkiye Lakros Milli Takımı'nın istatistikçisi vatandaşı Katte Francis'e evlenme teklifi etti.

Turnuvanın kapanışı ve ödül töreni dün akşam Rıhtım Meydanı'nda yapıldı. Törene, Alanya Belediye Başkanı AK Parti'li Hasan Sipahioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, Türkiye Lakros Milli Takım Antrenörü Patrick Dougherty, Türkiye Lakros Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Levent Benal, turnuvanın organizatörü ACK Turizm Genel Müdürü Kemal Erkul, hakem, gözlemci, antrenör ve sporcular katıldı.

KUPALARI TÖRENLE ALDILAR

Oba ve Kestel Stadı'nda 14 ülkeden 18'i erkek olmak üzere 28 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada dereceye giren takımlar, kupa ve madalyalarını törenle aldı. 25- 28 Eylül tarihleri arasında oynanan maçlar sonunda erkeklerde 1'inciliği ABD'den Northstar, 2'nciliği Norveç'ten NTNU1, 3'üncülüğü ise Almanya'dan Just Lax İt takımı elde etti. Kadınlarda ise Almanya'dan Just Lax İt 1'inci, karışık ülkelerden oluşan Archievel 2'nci, Norveç'ten NTNU1 3'üncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verilirken, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, turnuvanın düzenlenmesine katkıda bulunan Türkiye Lakros Milli Takım Antrenörü Patrick Dougherty'a bir plaket verdi.

ÖDÜL TÖRENİNDE EVLENME TEKLİFİ

Ödül töreninin ardından sporcular toplu halde kürsüye çıkarak fotoğraf çektirdiği sırada sürpriz bir evlenme teklifi gerçekleşti. Türkiye Lakros Milli Takımı'nın yardımcı antrenörlerinden ABD'li 28 yaşındaki Thomas Moore, kız arkadaşı Türkiye Lakros Milli Takımı'nın istatistikçisi vatandaşı 25 yaşındaki Katte Francis'e evlenme teklifi etti. Diz çökerek kız arkadaşına evlenme teklifinde bulunan Thomas Moore, daha sonra Katte Francis'in parmağına alkışlar arasında yüzük taktı. 5 yıldır birlikte olan ABD'li çifti ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu tebrik etti.

Ödül töreni havai fişek gösterisiyle sona erdi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hasan Sipahioğlu Antalya Almanya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title