Haberler

Gaziantepspor Maçının Ardından...

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor'u 3-1 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Arif Erdem, karşılaşmada sergiledikleri performans nedeniyle oyuncularını tebrik etti.

ARİF ERDEM FUTBOLCULARINA TEŞEKKÜR EDEREK "BİZE YÜKLENEN MİSYON BELLİDİR" AÇIKLAMASI YAPTI

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor'u 3-1 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Arif Erdem, karşılaşmada sergiledikleri performans nedeniyle oyuncularını tebrik etti.

Arif Erdem, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın ilk yarısında çok iyi bir performans ortaya koyduklarını, ikinci yarıda basit bir hatadan dolayı gol yediklerini belirterek, "46. dakikayla 60. dakika arasında hakimiyeti kaybettik ama 60. dakikadan sonra yeniden oyunun üstün tarafı bizdik. Burada 3-1 net bir skorla Gaziantepspor'u mağlup ettik. Mutluyuz. Futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların ayaklarına, yüreklerine sağlık" dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilmesi nedeniyle takımdan ayrılan teknik direktör Abdullah Avcı'nın bıraktığı yerden göreve devam etmeleri gerektiğini dile getiren Arif Erdem, "Bize yüklenen misyon, hedef her zaman en üst seviyelerde yer almak. Futbolcu kardeşlerimiz de bunun bilincindeler. Ümit ediyorum hep beraber İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u üst noktalara taşırız" diye konuştu.

DOKA VE GÖKHAN SÜZEN'İN AÇIKLAMALARI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da attığı 2 golle takımının galibiyetine büyük katkı yapan Doka ise, "Zor bir maç oldu. Geçen hafta hoca değişikliğine gittik. Galibiyeti yeni hocamıza armağan ediyoruz. Kendisi bizimle çok şakalaşan, takıma büyük moral veren bir insan" ifadelerini kullandı.

Gökhan Süzen de, birbirine benzeyen ve iyi futbol oynamaya çalışan iki takımın mücadelesi olduğunu kaydederek, "Çok pozisyona girdik. Gaziantepspor'un da iyi oynadığı anlar vardı. Ancak biz kırılma anlarını iyi oynadık. Galibiyeti yeni hocamız Arif Erdem'e armağan ediyoruz" dedi.

ABDULLAH ERCAN'IN YERİNE YARDIMCISI TAHİR KARAPINAR BASIN TOPLANTISINA GELDİ

Gaziantepspor'da teknik direktör Abdullah Ercan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından basın mensuplarının karşısına çıkmadı. Ercan'ın yerine basın toplantısına katılan yardımcı antrentör Tahir Karapınar, düzenlenen basın toplantısında, yaşadıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi.

Karapınar, "İki takım da çok iyi oynadı diyemem. Ortada bir maçtı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor golü attı. Kırılgan bir yapımız var. Çok iyi oynamadık. İkinci devrenin başlamasıyla hemen golü bulduk. Bunun ardından ataklarımız vardı. Bunları değerlendirebilseydik sonuç farklı olurdu. Daha çok istememiz gerekiyordu, başaramadık." dedi.

Tahir Karapınar, Abdullah Ercan'ın, basın toplantısına kendisinin katılmasını istediğini ifade ederek, "Herhangi bir sorun yok" şeklinde konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Kurtuluş ise, sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini dile getirerek, "Haftalar azaldıkça daha da sıkıntıya giriyoruz. Acilen puan almamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Futbolculardan Bekir Ozan Has ise "Gaziantepspor'a yakışmayan bir yerdeyiz. Önümüzde çok önemli maçlar var. Artık hedeflediğimiz puanları alıp üst sıralara çıkmamız gerekiyor." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title