Haberler

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Tecavüze uğradı, cansız bedeni parçalanarak ormana gömüldü

Güncelleme:

Antalya'da yaşayan Azra Gülendam Haytaoğlu, koronaya yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız, telefonla ulaştığı ablasına "Bir abiyle kalacağım" dedi ve izini kaybettirdi. Uzun süredir aranan Azra ölü bulundu. Talihsiz kızın, iş için buluştuğu bir emlakçı tarafından tecavüz edilip boğulduğu öğrenildi. Cinayeti itiraf eden zanlı, Azra'yı öldürdükten sonra cansız bedenini 5 parçaya ayırıp ormana gömdüğünü söyledi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde okuyan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu, koronaya yakalandı. Hastalandığı için kendisine "Sorumsuz " diyen ablasıyla tartışan genç kız "Bir abisinde kalacağını söyleyip" evden kaçtı. Evden kimliğini bile almadan çıkan ve 28 Temmuz'dan beri aranan Azra'dan acı haber geldi.

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cansız bedeni 5 parçaya ayrılmış

EKİPLER DURUMDAN ŞÜPHELENDİ

Haytaoğlu'nun iş için emlakçı M.M.A. isimli bir şahsın evine gittiği anlaşıldı. Buluşmadan bir süre sonra ise Ayhan'ın elinde bavulla dolaşması dikkat çekti. Durumdan şüphelenen ekipler Ayhan'ı gözaltına aldı. Talihsiz kızın cansız bedeni morga kaldırılırken, zanlı M.M.A. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cansız bedeni 5 parçaya ayrılmış

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Ayhan, çapraz sorgu sonrası cinayeti itiraf ederek genç kıza tecavüz ettikten sonra boğduğunu, ardından da cansız bedenini banyoda 5 parçaya ayırarak bavula koyup ormana gömdüğü söyledi.

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Tecavüze uğradı, cansız bedeni parçalanarak ormana gömüldüZanlı M.M.A.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

Günlerdir aranan Azra'nın acılı ailesi ise, sosyal medyadan yardım isteyerek "Kızımızı canlı kanlı saçının teline zarar gelmeden bulmak istiyoruz lütfen bize yardım edin" sözlerine yer vermişti. Ailenin yardım çığlığı üzerine olay sosyal medyada gündem olmuş, '#azrakayıp', '#azragülendam', 'ölubulunmakistemiyorum' etiketleriyle yüzlerce paylaşım yapılmıştı.

Günlerdir aranan üniversiteli Azra ölü bulundu! Cansız bedeni 5 parçaya ayrılmış

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Akdeniz Üniversitesi Haberler

500

Yorumlar (28)

Mikail arman:

Her cinayetin arkasından Îslâm'ı ve Îslâm Devletin suçlayan karakter ve onur yoksunu boş insanlar, gerçek anlamda Îslâm devleti ve Îslâm hukuk uygulansa zaten kimse böyle bir barbarlık ve vahşet yapmaz. Sizin gibi bomboş ve sadece egoları ve zevkleri için yaşayan, sorumsuz insanlar tabiki Îslamın insana verdiği sorumluluktan kaçmak için böyle düzmece ve klasik iftiralar atacaktır.

153
53
yanıtYanıtla
Yuksek Egitimli :

gercek anlamda islam devleti ve islam hukuku uygulanan bir tane yer goster , ucak biletini vizeni tum masraflarini karsilayip seni oraya tatile gondericem. lafla peynir gemisi yurumez. gercek gercektir.

yanıt2
yanıt11
Mikail arman:

Yüksek eğitimli, ismiyle yazan ukala , s'en akıllı ve olgun bir insan olsaydın kompleksinden dolayı böyle bir rumuz'a ihtiyaç duymazdın ! Karşında Avrupada üniversite okumuş,sosyal bilimler ve Dinler tarihi konusunda bilgi sahibi olan, ayrıa iki yabancı dil bilen bir insan var.Şimdi cahil olan kimdir ? Genç kızı barbarca katleden katil'de senin gibi yüksek eğitimli bir muhendismiş ! Bir insanı zenginleştiren değerler sadece yüksekten uçmzk değil, Înanç,ahlak, ve karakter olgunluğudur.

yanıt0
yanıt0
Mikail arman:

Yüksek eğitimli, yazı şeklin ve imlâ hataların senin hangi seviyede yüksek eğitimli olduğunu net şekilde ifade ediyor.O Onurlu bir insan yalan ile kişilik kazanmaya çalışmaz.Ben Avrupada üniversite okumuş, sosyal bilimler ve Dinler tarihi konusunda bilgi birikimi olan, Ayrıca iki yabancı d'il konuşan bir insanım. Eğitim insanı bilgilendirir.Fakat insanı zenginleştiren, olgunlaştıran Înanç,ahlâk değerleri ve karakterdir. Vise ve uçak biletlerini ihtiyacın yok,Yakın çevrene veya eşine sunarsın.

yanıt0
yanıt0
Halil çağrı Çevik:

adalet ve kalkınma partisi,bir diğeri de ulkuocaklari nami diğer devlet. bunlar var oldukça bu olaylar bitmez

85
97
yanıtYanıtla
Erkan Magdenli :

suçlular cezasız kaldığı için bu tür cinayetler devam ediyor

148
3
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

İslam Devletiyle ne alakası var kardeşim? Dünyanın her yerinde var böyle kansızlar. Kız için çok üzücü bir durum. Sorumsuz dendi diye ev terketmek nedir? Hadi bu cahil ablası neden bıraktı 21 yasında kızı ?

106
41
yanıtYanıtla
Umut Akdivit:

TEL ELDEN EN KISA ZAMANDA KELLESİ KOPARTILSIN SONRA DOMUZLARA YEDİRİLSİN HAKKANİYET YERİNİ BULSUN AÇ KALAN DOMUZLARDA DOYMUŞ OLSUNLAR

129
14
yanıtYanıtla
Babilya :

Bu olaylar çoğaldıkça yangınlar da seller de, bütün felaketler artar. Allahın emirlerine uymayanlara duyurulur.

92
35
yanıtYanıtla
Yuksek Egitimli :

hicbir alakasi yok konuyla.

yanıt7
yanıt7
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title