Haberler

7 Aylık Hamile Kadın, Selfie Çektikten Saniyeler Sonra 300 Metreden Düşerek Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Muğla'da 7 aylık hamile kadın kocasıyla çıktığı Kelebekler Vadisi'nde kayalıklarda poz verirken 300 metreden uçuruma düşerek hayatını kaybetti. Ekipler anne ve bebeğin cesedini farklı yerlerde buldu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 7 aylık hamile kadın dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nde fotoğraf çektirirken dengesini kaybetmesi sonucu yaklaşık 300 metre yükseklikten kayalıklara düşerek feci şekilde can verdi. Talihsiz kadından geriye ölmeden birkaç dakika önce eşiyle birlikte yaptığı özçekim fotoğrafı kaldı.

EŞİYLE KELEBEKLER VADİSİ'NDE KAYALIKLARDA FOTOĞRAF ÇEKTİ

Olay, akşam saatlerinde Faralya Mahallesinde bulunan Kelebekler Vadisi'nde meydana geldi. İzmir'den eşiyle birlikte Ölüdeniz'e tatile gelen Semra Aysal (32), Kelebekler Vadisi'ni izlemek için Faralya Mahallesi'ndeki kayalık alana gitti. Yürüyerek karayolundan yaklaşık 15 metre aşağıya inen Aysal, fotoğraf çekinmek için vadiyi gören bir kayanın üzerine çıkarak eşi ile öz çekim yapıp daha sonra tek başına poz vermek istedi.

KOCASINA POZ VERİRKEN 300 METREDEN UÇURUMA DÜŞTÜ

Eşine fotoğraf çektirmek için poz verdiği sırada dengesini kaybeden Aysal, yaklaşık 300 metre yükseklikteki kayalıklardan aşağıya düştü. Eşinin gözleri önünde uçuruma yuvarlandığını gören adam, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

AFAD EKİBİ 7 AYLIK HAMİLE KADININ CESEDİNE ULAŞTI

Bölgenin sarp ve kayalık olması nedeniyle Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ve Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri sevk edildi. Saatler süren çalışma sonucu gece karanlığında sarp kayalıklara ulaşan ekipler, anne olmaya hazırlanan kadının öldüğünü belirledi.

Kelebekler Vadisi'nde bulunan profesyonel dağcıların da yardımıyla Semra Aysal'ın cesedi düştüğü yerden sedyeye alınarak aşağıya indirildi. Bota alınan ceset, yaklaşık 20 dakikalık yolculuğun ardından Ölüdeniz lagününe getirildi. Lagünde bekleyen cenaze aracına alınan Aysal'ın cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

"ANNE VE BEBEĞİN CESEDİ AYRI YERLERDEYDİ"

SAR Arama Kurtarma ekibi üyesi İbrahim Mete Kaplan, yaptığı açıklamada, cesedin düştüğü alanı drone yardımıyla tespit ettiklerini anlattı. Dört farklı noktadan halatlar ile cesede ulaştıklarını ifade eden Kaplan, "Çok üzücü bir olaydı. Anne ve bebeği ayrı yerlerdeydi.

Cesetlerin ikisini toparladık ve torbaya koyduk. Kelebekler vadisinde belirli yerler var, o yerlerin geçilmemesi gerekiyor. Bu olayda belirli noktaların geçilmiş bir olaydı. İnsanların biraz daha tedbirli olması gerekiyor" dedi.

GERİYE ÖLMEDEN ÖNCE ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLARI KALDI

UMKE Fethiye Sorumlusu Mehmet Tufan Aydın ise, operasyonun 8 saat sürdüğünü bildirdi. Aydın; "Bizler 112 den ilk ihbar geldiğinde düşmenin olduğu yere gittik. Yukarıda yer tespiti yaptık, fakat uzun bir mesafeydi. Aşağıdan almanın daha kolay olacağını düşünerek bir bot ile Kelebekler Vadisine ulaştık. Yürüyerek cesedin bulunduğu noktaya çıktık. Biraz kötü durumdaydı, cesedi toparlayıp dört farklı noktaya istasyon kurarak tekneye indirdik. 8 saatlik bir kurtarma gerçekleşti" diye konuştu.

Öte yandan, talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden 7 aylık hamile Semra Aysal'dan geriye ölmeden birkaç dakika önce kayalıkların üzerinde eşiyle ve tek başına çektirdiği fotoğraflar ile kendisinin yaptığı öz çekimi kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ölüdeniz Fethiye Muğla 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (95)

Selfie uğruna ölen insan.:

Hamile bir bayanın uçurum kenarında işi ne selfie bu kadar önemli mi

65
2
yanıtYanıtla
Adanalı:

Allah rahmet eylesin çok acı fotoğraf bu kadar önemli mi diyen arkadaşlar ecel çağırdıktan sonra fotoğraf bahane bunu bilin

61
1
yanıtYanıtla
Teke Sakallı Dr:

halkımız çok bilinçsiz ve eğitimsiz,,sorumlusu diyanet ve hükümettir.halkımız geregini yapmalıdırlar.

19
33
yanıtYanıtla
ANKARA:

MİLLET TELEFONLA FATOYLA SOSYAL MEDYADA KENDİNİ GÖSTERECEM DİYE OLAN DURUMA BAK YA. ÇOOK ÜZÜCÜ. ALLAH RAHMET EYLESİN.

31
2
yanıtYanıtla
ASTSUBAY ANDSMERO:

efsane fotoğraf ölmeye değer

4
28
yanıtYanıtla
ASTSUBAY ANDSMERO ZiBiDiSiNE:

Çok beğendiysen git sende bir yerden atla öyleyse. . Senin gibi münasebetsiz yorum yapan dangalaklar, kendilerine çöp batsa ağlarlar ama baskalarının acılarına gülerler. .

yanıt7
yanıt0
buna cevap yazana itafen:

geçen gün ayağıma çöp batmıştı ağlamadım.

yanıt0
yanıt1
nese:

Allah akil fikir versin, ne isin var senin kayaliklarda. Karnin burnunda :( :(

24
6
yanıtYanıtla
Ahmet:

Çok üzücü haber. Allah rahmet etsin.bu sosyal medya bir hastalık gibi yayılıyor. Bende tedavi olacam umarım ülke olarak bu hastalıktan kurtuluruz. Sahte mutluluklar , sahte hesaplar, ..... vs inanın adam gibi konuşmayı sohbet etmeyi ozledim

26
1
yanıtYanıtla
şabab olu şaban:

çok üzüldüm yazık olmuş selfi tehlikeli uçurumlarda çekmemek lazım bitaneside urfadar kayalardan aşşa düşmüştü bu selfi yüzünden video yüzünden kızıda oraya gitmişti oda aşşa düşmüştü ne gülmüştüm ya

2
24
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title