Haberler

Kazada ölen eşinin ardından ilk kez konuştu: Hukuk mücadelesi başlatacağım

Güncelleme:

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, servis minibüsünün devrildiği kazada hayatını kaybeden fabrika işçisi İlknur Kaya Pepeç'in eşiyle aynı fabrikada çalıştığı öğrenildi. Kazada eşini kaybeden Furkan Pepeç, kazada ihmal olduğunu iddia ederek "O şoföre 2 gün önce klimaların çalışmadığını söyledim. Bana aracın bakım zamanının geldiğini, ancak araç sahibinin bakım masrafı yüksek olduğu için bakım yaptırmadığını söyledi. Hukuk mücadelesi başlatacağım" dedi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, sabah saatlerinde servis minibüsünün devrildiği kazada hayatını kaybeden fabrika işçisi İlknur Kaya Pepeç'in eşi Furkan Pepeç, eşiyle aynı fabrikada çalıştığını belirtti.

EŞİYLE AYNI FABRİKADA ÇALIŞTIKLARI ÖĞRENİLDİ

Cenaze işlemlerinin yapıldığı Bursa Adli Tıp Kurumu'nda bekleyen Pepeç, "Rahmetli eşimle aynı fabrikada çalışıyoruz, o 2 aylık hamile olduğu için gündüz çalışıyor, ben de vardiyalı çalışıyorum. O şoföre 2 gün önce klimaların çalışmadığını söyledim o da bana aracın bakım zamanının geldiğini, ancak araç sahibinin bakım masrafı yüksek olduğu için bakım yaptırmadığını söyledi."

"HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATACAĞIM"

Bir gece önce de Dürdane rampasında tıra çarpmadan son anda kurtulmuş, arkadaşlarım anlattı. Sabah fabrikadaydım, bizim fabrikanın servislerinden birinin kaza yaptığını söylediler, korktum, İlknur'u aradım açmadı, defalarca aradım. Yine açmayınca servisteki başka bir arkadaşı aradım o da açmayınca eşimin bulunduğu servisin kaza yaptığını anladım. Hemen olay yerine gittim. Hukuk mücadelesi başlatacağım" dedi.

YAĞIŞ NEDENİYLE KONTROLÜ KAYBETTİM

Hastanedeki tedavisinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen servis şoförü İbrahim S.İ ise, ilk ifadesinde aracın yağış nedeniyle kaydığını, kontrolden çıkıp refüje çarptığını söyledi. İbrahim S.'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlknur Kaya Hisarcık Gemlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title