Haberler

Öküz yılı nedir? Instagram Öküz yılı ne anlama geliyor? İnstagram'daki Öküz Yılı anlamı ne? Çin Öküz Yılı ne zaman?

Güncelleme:

Instagram kullanıcıları uygulamalrını açtıklarında Öküz Yılı paylaşımı ile karşılaştılar. Bir anda merak konusu haline gelen konu hakkında Instagram Öküz yılı ne anlama geliyor? İnstagram'daki Öküz Yılı anlamı ne? Çin Öküz Yılı ne zaman? Öküz yılı nedir?

Sosyal medya kullanıcılarının merak ettiği Öüz Yılı kavramı hakkında detaylı araştırmalar yapılır. Herkesin anlamını merak ettiği onu hakkında Çin Öküz Yılı ne zaman? Öküz yılı nedir? Instagram Öküz yılı ne anlama geliyor? İnstagram'daki Öküz Yılı anlamı ne gibi soruları yanıtları araştırılıyor.

ÖKÜZ YILI NEDİR?

Öküz, Çin takvim sisteminin bir parçasını oluşturan Çin burçlarında görülen 12 yıllık tekrarlanan hayvan döngüsünün ikincisidir. Öküzler, güvenilir ve istikrarlı olarak kabul edilirler ve görevlerine yaklaşımlarında mükemmel düzenleyiciler veya sistematiklerdir. Öküz Yılı 12 Şubat 2021 tarihinde başlıyor, 31 Ocak 2022 tarihinde sona eriyor.

12 Şubat 2021, Öküz Yılı'nın başlangıcıdır. 12 farklı hayvanla temsil edilen 12 yıllık Çin burç takvimini duymuş olsanız da, aslında çok daha karmaşıktır.

Bir yıl sadece burç hayvanına göre kategorize edilmez. Ayrıca karmaşık bir cinsiyet döngüsü de var - 10 göksel gövdeden biri ve 12 dünyevi daldan birinin birleşimidir.

Örneğin, 12 Şubat , cinsiyet döngüsüne göre xin chou yılının başlangıcını işaret ediyor . "Xin" metal elementinin göksel sapını temsil ederken "chou" öküzün dünyasal dal sembolüdür ve onu Metal Öküz Yılı yapar.

"Xin chou yılı, yin metal elementine güçlü bir vurgu yapacak" diyor. "Metal element, mücevherden şırınganın iğnesine kadar ışıltılı her şeyi temsil ediyor. Bu nedenle, 2021'de metalle ilgili endüstrilere daha büyük bir vurgu görebiliyoruz.

"Çin kültüründe öküz, çalışkan bir burçtur. Genellikle hareketleri ifade eder, bu yüzden umarım dünya geçen yıla göre daha az durgun olacak ve yılın ikinci yarısında tekrar hareketlenecektir."

Pek çok insan 60 yıllık takvimi çok ciddiye alıyor ve her kişinin kendi doğum işaretinin yılın göksel gövdesi ve dünyevi dallarından farklı şekilde etkileneceğine inanıyor. Bu nedenle takvim, evlenmeleri mi yoksa bir iş kurmaları mı gerektiği gibi önümüzdeki yıl için büyük yaşam kararları vermede önemli bir rol oynar.

Bir panda yavrusu, Çin'in Sichuan eyaletindeki Wolong Giant Panda Reserve'de, muhafazasının içinde öküz süsleriyle oynuyor.

Bir panda yavrusu, Çin'in Sichuan eyaletindeki Wolong Giant Panda Reserve'de, muhafazasının içinde öküz süsleriyle oynuyor.

Takipçiler, Çin burçlarının her biri için şansın büyük ölçüde Tai Sui'nin - Jüpiter'in tam karşısındaki yıldızların - pozisyonlarına bağlı olacağına inanıyor.

Zodyak burcunuz Tai Sui - diğer adıyla Jüpiter Büyük Dükü - ile belirli bir yılda çakışırsa, kendinizi kesintilerle başa çıkarken bulabilirsiniz.

Chow, "Öküz Yılı'nda doğan insanlar, kendi burç yılınız olan 'Ben Ming Nian'larıyla karşı karşıya kalacaklar," diyor. "Dolayısıyla genel olarak daha fazla değişiklik ve istikrarsızlık olacak."

Birkaç başka burç da Tai Su ile çeşitli şekillerde çatışacak, diye ekliyor. Ejderhalar zorlu arkadaşlıklarla başa çıkabilirken, At ve Köpek yıllarında doğan insanlar daha fazla dedikodu ve beklenmedik meselelerle uğraşabilir.

Chow, Keçi Yılında doğan insanlar bu yıl Tai Sui (Ying Tai Sui) ile karşı karşıya gelecekler, "önlerinde büyük bir değişiklik olması gerektiği anlamına geliyor" diyor Chow.

Bununla birlikte, takipçiler şansınızı artırmanın yolları olduğuna inanıyor.

Chow, "Bazı insanlar, Tai Sui ile çatışmalarını, evlenmek veya olumlu etkinliklere daha fazla katılmak gibi kutlamalara katılarak çözecekler" diyor.

Ancak feng shui ustası, bunun yılın her zodyak hayvanı için ne anlama geldiğine dair yalnızca genel bir bakış olduğunu bize hatırlatmakta gecikmedi. Çin coğrafyasında, her bir kişinin doğum günü haritası, doğumlarının günü ve saati gibi çok çeşitli unsurlardan oluşur, yani yılla biraz farklı şekilde etkileşime girebilirler.

ÖKÜZ BURCU ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Burcun özellikleri; Sabırlı, Cesur, Sadık, Vefalı, TutucuÇin takvimine göre Öküz yılında doğan insanın çok sabırlı birisi olduğu bilinir. Aynı zamanda çok sıkı ve güçlü bir çalışma tempoları vardır. Bunlara bir katır kadar inatçı ve azimkar demek de doğru olur. Eğer, hoşlandıkları bir konu olursa bitap düşene kadar çalışırlar. Bunların felsefesine göre başkalarının eğlenmek için geldikleri dünyaya onlar çalışmak için gelmişlerdir!Bu insanların bazı olaylar karşısında kayıtsız oluşuna bakıp durgun zannetmek yanlıştır. Başkalarının fark etmeyecekleri kadar zeki ve akıllı kişilerdir.

Yaşamda hedefe ulaşmak için önce güvenilir olmak ve sonra da çalışmak gerektiğine inanırlar. Bu insanlar ihtiraslı ve duygulu sözcükler kullanarak sevgilerini açıklayamazlar. Onlardan tutkulu aşk mektupları yazmaları beklenmemelidir. Bununla beraber karşı cinse karşı büyük çekicilik duymaları izlenebilir. Yine de bu insanların ihtiraslarını kolayca uyandırmak mümkün değildir. İlk bakışta aşık olmaları da beklenmemelidir. Bunlar, erkek veya kadın yaşamlarını paylaştıkları kişilere sadık olurlar. İçlerinde eşini aldatan pek az kişi çıkar.Öküz yılında doğanların en başarılı ilişki kuracakları insanlar Koyun yılında doğanlardır. Bundan başka Horoz yılında doğanlar ile başarılı ilişkiler kurabilirler. Köpek ve Kaplan yılında doğanlar ile dikkatli beraberlik kurmalıdırlar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çin Halk Cumhuriyeti Instagram Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi, Survivor kim gitti 28 Mayıs Salı? #129300 Yusuf Yazıcı Milan'a mı gidiyor? Yusuf Yazıcı'dan İtalyan devine yeşil ışık! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 28 Mayıs Salı 2024? #129300 Survivor kim kazandı? 28 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #128250 Çekya'nın EURO 2024 kadrosu! Çekya EURO 2024 aday kadrosunda kimler var? Bahar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250
10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title