Haberler

Ecem Karavus ailesi kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecem Karavus olayı nedir, ne zaman oldu, ne zaman başladı?

Güncelleme:

Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Alis karakteriyle tanınmaya başlayan Ecem Karavus kimdir merak ediliyor. Geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası hayranlarını üzdü. Peki, Ecem Karavus ailesi kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecem Karavus olayı nedir, ne zaman oldu, ne zaman başladı?

Muhteşem Yüzyıl, Pis Yedili, Alın Yazım ve Hayati ve Diğerleri dizilerinin dışında, Vezir Parmağı, Bayram Abi, Alın Yazım ve 9 On gibi sinema filmlerinde rol alan Ecem Karavus'un hayatı merak edildi. Peki, Ecem Karavus ailesi kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecem Karavus olayı nedir, ne zaman oldu, ne zaman başladı? Ecem Karavus hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

ECEM KARAVUS KİMDİR?

Ecem Karavus, 9 Nisan 1989 tarihinde İstanbul Sarıyer'de dünyaya gelmiştir. Daha sonra ailesiyle Antalya'ya taşınmak zorunda kalan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı kazanıp yeniden İstanbul'a döndü.

İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Dinle Sevgili dizisi ile yaşamış; Muhteşem Yüzyıl, Pis Yedili, Alın Yazım ve Hayati ve Diğerleri dizilerinin dışında, Vezir Parmağı, Bayram Abi, Alın Yazım ve 9 On gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

Son olarak 2017 yılında yayınlanan Hayati ve Diğerleri dizisinde Filiz karakterini canlandıran Ecem Karavus, 1.70 metre boyunda ve Koç burcudur.

Ecem Karavus ailesi kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecem Karavus olayı nedir, ne zaman oldu, ne zaman başladı?

ECEM KARAVUS AİLESİ KİMDİR?

Pis Yedili ve Dinle Sevgili dizilerinde rol alan gen oyuncu Ecem Karavus, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda 50 gündür ailesinde psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü söyledi. Karavus şöyle devam etti: "Merhaba arkadaşlar, Bugün size muhteşem cildimle harika bir makyaj videosu çekmek isterdim, ama sizlerin gözünde bizi koyduğunuz yerde bambaşka hayatlar yaşayabiliyoruz. Bu sefer zorbalıkla mücadele makyajı yapacağım. Daha doğrusu şiddetle mücadele edemeyen suratımı düzeltmeye çalışma makyajı... Dünyanın her yerinde özellikle bu ülkede birçok kadının maruz kaldığı aile içi psikolojik ve ekonomik şiddetin çok kötü bir örneğini yaşıyorum. Bu makyaj için imkanlarım kısıtlı çünkü 50 gündür kişisel eşyalarıma ve gözüm gibi baktığım engelli kedilerime ulaşamıyorum."

"Bir insanı felaketten çıkmış gibi bırakmak safi kötülüğün bir göstergesi. Hayatım boyunca hep iyilikle, canlara dokunmaktan beslendim. Ben kadın hakları için ailemi bile karşıma aldım. Unutmayın ki yaşanan hiçbir şey sizinle ilgili değil, sadece şanssız bir zaman diliminde çok kötü insanlara denk geldiniz. Bir yerlerde susmak zorunda olduğunuzu biliyorum. Yalnız değilsiniz, susmayın!"

Ecem Karavus ailesi kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecem Karavus olayı nedir, ne zaman oldu, ne zaman başladı?

ECEM KARAVUS OLAYI NEDİR, NE ZAMAN OLDU?

Pis Yedili ve Dinle Sevgili dizilerinde rol alan genç oyuncu Ecem Karavus, sosyal medya platformunda paylaştığı bir video ile son 50 günde ailesinde yaşadığı psikolojik ve ekonomik şiddeti açıkladı.

"Merhaba arkadaşlar, bugün size harika bir makyaj videosu çekmeyi çok isterdim, ancak hayatımızın farklı yönleri vardır ve sizin gözünüzdeki imajımızla gerçek yaşantımız arasında büyük farklar olabilir," diyen Karavus, bu sefer zorbalıkla mücadele makyajını yapacağını ifade etti. Yani, şiddetle başa çıkma makyajı.

Daha da açıklayıcı bir şekilde, "Her yerde, özellikle bu ülkede, birçok kadının aile içinde maruz kaldığı psikolojik ve ekonomik şiddetin üzücü bir örneğini yaşıyorum. Bu makyaj videosunu çekmek için de sınırlı imkanlara sahibim çünkü son 50 gündür kişisel eşyalarıma ve en çok sevdiğim engelli kedilere bile ulaşamıyorum," dedi.

"Tek bir insanı felaketten çıkmış gibi bırakmak, saf kötülüğün en bariz göstergesidir. Hayatım boyunca hep iyilik ve canlılara dokunma üzerine odaklandım. Kadın hakları için aileme bile karşı durdum. Unutmayın, yaşadığınız her şey sadece sizinle ilgili değildir; sadece kötü bir dönemde kötü insanlarla karşılaştınız. Birçok kişinin susmak zorunda kaldığı bir yerde olduğunuzu biliyorum. Ancak yalnız değilsiniz, susmayın!" şeklinde de ekledi.

Ecem Karavus ailesi kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecem Karavus olayı nedir, ne zaman oldu, ne zaman başladı?

Ecem Karavus ailesi kimdir, kaç yaşında, nereli? Ecem Karavus olayı nedir, ne zaman oldu, ne zaman başladı?

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Ecem Karavus Pis Yedili Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title