Haberler

Sivas CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Oğlunun Yemin Törenine Katıldı

Yemin töreninin ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Kerem Kılıçdaroğlu ve nişanlısı Mina Alşan dinlenmek üzere tugaydan ayrılarak Polisevi'ne geçti.

Yemin töreninin ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Kerem Kılıçdaroğlu ve nişanlısı Mina Alşan dinlenmek üzere tugaydan ayrılarak Polisevi'ne geçti. Burada bir süre istirahat eden Kılıçdaroğlu ailesi daha sonra kentte faaliyet gösteren bir restorana giderek birlikte yemek yedi. Kılıçdaroğlu ailesine partisinin il yönetimi de eşlik etti. Yemeğin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oğlu ve yakınları ile vedalaşarak kentten ayrıldı. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kızları Zeynep Kılıçdaroğlu, Aslı Kılıçdaroğlu Nadir ve Kerem Kılıçdaroğlu'nun nişanlısı Mine Alşan kentte kaldı. Hafta sonunu yakınları ile kentte geçirecek olan Kerem Kılıçdaroğlu pazar günü akşam saatlerinde birliğine yeniden teslim olacak. Kerem Kılıçdaroğlu, askerliğinin kalan bölümünü Sivas Temel Tepe'deki Orgeneral Cemil Cahit Toydemir Kışlası'nda tamamlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title