Haberler

Sinan Akçıl, Zor Günler Geçiren Eski Sevgilisi İzel'e Yardım Eli Uzattı

Zor günler geçiren eski sevgilisi İzel'e şarkı veren Sinan Akçıl, "Yatağından kaldırıp zorla stüdyoya getirdik. İnşallah devamı gelecek" dedi.

Bir döneme damga vuran isimlerden İzel, 15 yıl önce aşk yaşadığı Sinan Akçıl'ın yazdığı parçayı okumak için stüdyoya girdi. Şarkıcı, "Sinan bana nefes, hayat ve söz verdi" dedi.

"YILIN ŞARKISI GELİYOR"

İzel, Sinan Akçıl'ın kendisi için yazdığı 'Teşekkürler Sevgilim' şarkısını okumak için altı yıl sonra stüdyoya girdi. Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası'nın şubat ayında çıkaracağı albümde yer alacak parça için Akçıl, "Yılın şarkısı geliyor" dedi.


"ARAMIZDA HİÇBİR ZAMAN KÜSLÜK OLMADI"

Eski sevgilisi Akçıl'a hiçbir zaman kırgın olmadığını anlatan İzel, "Çok mutluyum. Sinan'ı ve stüdyoları özlemişim. Birbirimizi 15 yıldır tanıyoruz. Aramızda hiçbir zaman küslük olmadı. O bana nefes, hayat ve söz verdi" şeklinde konuştu.


"HARİKA BİR İŞE İMZA ATTIK"

Bir Çelik ve Ercan olmadıklarını ama yerlerini doldurmaya çalıştığını söyleyen Akçıl, "Bu parça 2018 yılının düğün şarkısı olacak. Harika bir işe imza attık" açıklamasını yaptı.


"BU PARÇAYI İZEL'İN OKUMASINI İSTEDİM"

Akçıl, muhabirlerin "Şarkıyı İzel Hanım için mi yazdınız?" sorusuna ise, "Hayır, Behzat Gerçeker için yazdım. Şaka bir yana bu parçayı İzel'in okumasını istedim. Değil şarkı, şiir okumaya bile hevesi yoktu. Yatağından kaldırıp zorla stüdyoya getirdik. İnşallah devamı gelecek. Yeni bir albüm yapacağız" yanıtını verdi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Behzat Gerçeker Sinan Akçıl İzel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Müziksever:

Çok şükür biz kulak tırmalayan müzikler ve yorumlar döneminin çocukları değiliz. İyi sesi ve yorumu çok iyi biliriz. . İzel''in çok güzel bir sesi ve yorumu vardır. Tekrar onu dinlemek çok güzel olacak. . .

5
0
yanıtYanıtla
brehbreh:

nene torun muhabbeti :)

0
5
yanıtYanıtla
bir garipMobil-IOS:

bravo denir bu adamlığa elinden tutmaktır dostunun zor zamanında yanında olmak insanlık

0
0
yanıtYanıtla
TANJU:

ZİPÇUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title