Haberler

Sesob Başkanı Köksal'dan Başkan Aydın'a Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

SESOB Başkanı Köksal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Aydın'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Genel kurulun ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretler yaptıklarını belirten Köksal, "Esnaf teşkilatının yerel ve yasal sorunları var. Bu sorunların çözümü için de gayret gösteriyoruz. Valiliğimiz, Belediye Başkanlığımız ve STK'larla birlikte Sivas'ın ortak sorunlarının çözümü için birlikte çalışıyoruz. Esnafımızın Belediye ile olan sorunlarının çözümünde her zaman bizlere yardımcı oluyorsunuz. Hassasiyetinizden dolayı şahsınızda başkan yardımcılarına ve ekibine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, ise şunları kaydetti:

"SESOB Başkanı Beşir Köksal ile uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Başkanımız yıllardır esnaf teşkilatının başında, sorunların çözümünde birlikte çalışmalar yaptık. Bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadık. Bundan sonra da yaşamayız. Bu şehrin gelişmesi ve kalkınması için esnaf ve sanatkar çok önemlidir. Esnaf iyi olursa şehir de iyi olur. Bu şehir büyüyecekse, gelişecekse özel sektör ile olur. Hangi sektörde olursa olsun, yükselişe geçenleri, aşağı çekmeyelim ve destekleyelim."

Kaynak: AA / Güncel

Beşir Köksal Aydın Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title