Haberler

Şarkıcı Sinan Özen'in yenidoğan bebeği 6. kez ameliyat oldu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sinan Özen'in geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen kızı Neva, sağlık sorunları nedeniyle 6. kez ameliyat oldu. Çektiği videoda bebeğinin sağlık durumundan bahseden Sinan Özen "Kritik süreç devam ediyor" derken sevenlerinden dua istedi.

2016 yılında Burcu Kartal ile dünyaevine giren 56 yaşındaki Sinan Özen'in geçtiğimiz şubat ayının sonunda ikiz bebekleri dünyaya geldi. Neva ve Sanberk adını verdikleri iki bebekleri olan çift, kızlarının rahatsızlığını öğrenince hemen tedaviye başlattı. Üst üst ameliyat olan kızının durumundan bahseden Özen, kritik sürecin devam ettiğini söyledi.

"KRİTİK SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

Kızının sağlık durumu hakkında video çekerek bilgi veren Sinan Özen, "Canım kızımız Neva için ikinci basın açıklaması... Maalesef kritik süreç devam ediyor. Rabbimizden tek dileğimiz; Neva için dualarımızın kabul olması" derken sözlerine şöyle devam etti:"Sevgili dostlar, daha önce sizinle paylaşmış olduğum gibi; Allah'ın bize emaneti olan kızımız Neva, epey bir zamandan beri ciddi sağlık problemleri yaşamaktadır. Öncelikle kızımızın sağlığını merak edip, bizden haber almak isteyen ve bununla birlikte dualarını eksik etmeyen siz değerli dostlarım, eşim ve tüm aile fertlerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu açıklamayı kızımızın sağlığıyla ilgili sizlerden gelen bilgi talebi üzerine yapıyorum. Kızımız Neva'ya 5 gün önce bir ameliyat daha yapıldı. Şu an bu ameliyatın umutla olumlu sonuçlar vermesini bekliyoruz. Dualarını bizlerden eksik etmeyen siz değerli dostlarımıza; ilginiz için teşekkür ediyoruz. Bu sıkıntılı günlerde bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah daha güzel haberlerle buluşmak umuduyla... Hepinizi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum."

Şarkıcı Sinan Özen'in yenidoğan bebeği 6. kez ameliyat oldu

BEBEĞİ İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Sinan Özen, geçtiğimiz günlerde ise şu açıklamalarda bulunmuştu: "Basında çocuklarımla ilgili çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereksinimi duydum. Benden duymanızı istedim. Evet, Neva ve Sanberk adında iki tane evladımız oldu. Yüce Rabbimiz bize nasip etti. Ne yazık ki kızımız biraz önemli bir süreçten geçiyor, yoğun bakımda. Bu süreç bizi bayağı üzdü. Beşinci ameliyatımızı olduk.

Bundan dolayı kızımızın süreci bitmeden ben bu konuyla ilgili sizlere bilgi vermek istemedim fakat bu duyuldu. Onun için buradan bu açıklamayı yapıyorum. Sizlere teşekkür ediyorum, dualarınızı esirgememenizi diliyorum. Mesajlarınız için sağ olun, sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Allah bütün hastanede olan, evlatlarını bekleyen annelere sabır, güç, kuvvet, şifa versin. Size dualarınız ve güzel temennileriniz için şükranlarımı iletiyorum. Eksik olmayın. İnşallah bu süreç geçtikten sonra güzel haberi yine sizlerle paylaşacağım. Hepinize saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. Sağlıkla ve mutlulukla kalın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

DOST Partisi Sinan Özen Kartal Neva Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

muzicar:

Allah evlatları için şifa bekleyen herkese şifa versin :(

32
0
yanıtYanıtla
..:

allah şifa versin meleğe

27
0
yanıtYanıtla
Pınar:

Allah acil şifa versin

20
0
yanıtYanıtla
alime bilir:

rabbim şafi ismiyle şifalar versin inş

5
0
yanıtYanıtla
Neva:

İnşallah iyileşir de Neva teyzesinden uzun ömürlu olur.

1
1
yanıtYanıtla
sinan:

Her şey zamanında kaliteli yaşlar da problem en az olur

1
0
yanıtYanıtla
Ela:

Bu gece hürmetine Allah şifa versin ınş..Sinan abi senin şarkılarla büyüdük.Neva bebeği Allahım sana bağışlasın.. ??

0
0
yanıtYanıtla
Ela:

Allah acil şifa versin..

0
0
yanıtYanıtla
Dilenci Melahat Ablanız:

Biz hayatta gülemedik bari NEVA gülsün, dualarımız NEVA ile

0
0
yanıtYanıtla
anıl karayagız:

geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title