Haberler

Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin Zemin Etüt Çalışmaları Başladı

Güncelleme:

Seydişehir'e 2018 -2019 yılında eğitim öğretime açılması planlanan Sağlık Bilimleri Fakültesinin zemin etüt çalışmaları başladı.

İş adamı Kamil Akkanat tarafından Seydişehir Meslek Yüksek Okulu yanında bulunan arsaya yapılması planlanan Sağlık Bilimleri Fakültesinin zemin etüt çalışmalarını Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İş adamı Kamil Akkanat yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kamil Akkanat ile defalarca görüştüklerini Seydişehir'e nasıl bir katma değer sağlayabiliriz noktasında fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti.

Seydişehir'de yeni bir fakülteye ihtiyaç olduğunu bunun için gerekli çalışmaların yapılması konusunda hem fikir olduklarını kaydeden Başkan Tutal;"resmi olarak okulun açıldığı, fiili olarak açılmayan bir Sağlık Bilimleri Fakültesi var olduğunu Seydişehir'de ise yeni bir fakülteye ihtiyaç duyduğumuzu kendisine ilettik. Akkanat Holding ve Kamil Bey'den Allah razı olsun. Seydişehir'in bu ihtiyacını giderme noktasında hemen düğmeye bastı. Çalışmalarımız başladı. Üniversitemizin projesi tamamlandı. Zemin etüt çalışmaları ve Seydişehir Belediyemiz tarafından hafriyat alım çalışmalarını başlattık" dedi.

Yeni eğitim –öğretim yılında fakültenin eğitime açılmasının planlandığını kaydeden Başkan Tutal; "Seydişehir'in ihtiyacı olan bir fakülte idi. İlçelerin canlanması, aktif hale gelmesinin en önemli etkenlerinden bir tanesi öğrencidir. İleriki süreçte de yaşlı bakım ve engelliler evi v.b gibi projelerle çalışmalarımız olacak. Yapılan Fakültemizin hastaneye yakın olması anlamıyla stratejik bir nokta. Seydişehir'in en güzel mevkisinden birisi. İnşallah en hızlı zaman diliminde Seydişehir'e kazandırmayı hedefliyoruz. Ben Fakültemizin yapılması noktasında emeği geçen Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörümüz Muzaffer Şeker'e, Akkanat Holding ve Kamil beye, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Seydişehir'de ikinci bir fakültenin yapılması konusunda hızlı bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden İş adamı Kamil Akkanat;" Sağlık Bilimleri Fakültemizin temelini atıp, bir yıl sonraki eğitim öğretim yılına yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bacasız bir fabrika, sanayi oluşturmak . Amacımız Seydişehir halkına hizmet edebilmek. Ben Fakültemizin yapılmasında emeği geçen Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörümüz Muzaffer Şeker'e ve Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ediyorum" dedi.

Zemin etüt çalışmaları başlayan ve Seydişehir Belediyesi tarafından hafriyat çalışması başlatılan Seydişehir Sağlık Bilimleri Fakültesinin 3 Bin metrekare taban alan, bodrum, zemin kat ve üzeri 3 kat olmak üzere toplam inşaat alanının 13 Bin metrekare olduğu kaydedildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muzaffer Şeker Mehmet Tutal Seydişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title