Haberler

    PUBG 12.2 güncelleme notları yayınlandı

    Güncelleme:

    KRAFTON, Inc. bugün, 1980'lerin Güney Kore'sinde yer alan yeni 8×8 harita TAEGO ile gelen PUBG Güncelleme 12.2'yi duyurdu.

    bugün, 1980'lerin Güney Kore'sinde yer alan yeni 8×8 harita TAEGO ile gelen PUBG Güncelleme 12.2'yi duyurdu. Güncelleme 12.2 ile birlikte, yeni haritadaki ana temalara dayanan Survivor Pass: TAEGO'da oyuna eklenecek. Güncelleme 12.2, PC'de 7 Temmuz'da ve konsollarda ise 15 Temmuz'da çıkacak. Güncellemeyi önceden deneyimlemek isteyen meraklı ve sabırsız oyuncular ise bugün PC test sunucusuna giriş yaparak erkenden bu sürüme erişebilecek.
    PUBG World Development sorumlusu Taehyun Kim "PUBG Studios, çeşitli boyutlarda eşsiz haritalar tanıttı ve sonunda Kore temalı bir harita olan TAEGO'yu sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" dedi ve "Yeni ve mevcut PUBG oyuncularının yeni haritada bulunan yeni oyun deneyimlerinden, özelliklerinden ve unsurlardan keyif alacaklarını umuyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

    • PUBG

    'daki Hosan cezaevinde geçen KRAFTON'un ilk canlı aksiyon kısa filmi "" ise yayınlandı. Eternals ve Train to Buson gibi yapımlar ile tanıdığımız Don Lee'nin oynadığı "Sıfır Noktası", PUBG Evreninde geçecek ve Lee muhalif bir cezaevinden kaçmaya çalışan kanunsuz bir mahkumu canlandıracak.

    Kısa film, yeni TAEGO haritasının lore hikayesi ile doğrudan bağlantılı olacak ve harita hakkında bilmediğimiz detayları ortaya çıkaracak. "Sıfır Noktası", KRAFTON'un PUBG Evrenini genişletme sözünün ve yüksek kaliteli anlatıya odaklanan içerik aracılığıyla lore hikayesinin son örnekleri olarak Star Trek: The Next Generation'dan tanıdığımız Jonathan Frakes'in oynadığı ""ne eşlik edecek.

    • Sıfır Noktası Afiş

    PUBG Güncelleme 12.2 ile ilgili tüm önemli detayları sizler için listeledik. En ince detayları bile merak edenlerdenseniz tüm yama notlarına ulaşabilirsiniz ve son yama raporu videosunu izleyebilirsiniz. Konsol yama notları önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.

    PUBG: TAEGO'ya Hoş Geldiniz

    TAEGO, 1980'lerin Güney Kore'sinde, oyuncuların geniş ve açık sazlıklardan Hosan cezaevinin yakın bölgelerine kadar geniş ve çeşitli manzaralarda mücadele etmesine fırsat verecek. Birkaç yıl içinde çıkan ilk yeni 8×8 harita olan TAEGO, Geri Dönüş BR (ikinci şans mekaniği) ve Self AED (kendi kendini canlandırma ögesi) dahil olmak üzere bu haritaya özel, benzersiz özelliklere sahip olacak.

    • TAEGO Haritası

    Yeni Survivor Pass: TAEGO

    Bu Survivor Pass'ın teması, çoğunlukla yeni harita TAEGO'dan esinlenildi ve özel olarak tasarlandı. Oyuncular 7 Temmuz'dan itibaren PC'de ve 15 Temmuz'dan itibaren konsolda 50 seviye boyunca çok çeşitli ödüller kazanacak. Üstelik daha bitmedi, tüm seviyeleri tamamlamayı başaran oyuncular madalyalar, amblemler ve G-Coin dahil olmak üzere birçok bonus ödül elde edebilecek.

    • Survivor Pass: TAEGO

    KRAFTON, Hyundai ile ilk konsept arabası olan Pony Coupe'yi PUBG'ye taşımak için stratejik ortaklık kurdu. TAEGO haritasına özel olarak, Pony Coupe TAEGO'daki çeşitli zeminlere sahip araziler için zenginleştirilmiş kontrol sağlayan dört çekişli bir tasarıma sahip olacak. Pony Coupe, efsane otomotiv tasarımcısı Giorgetto Giugiaro tarafından tasarlandı ve ilk kez 1974'te yollarda yerini aldı.

    • Pony Coupe

    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    Güney Kore Kore Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title