Haberler

Yeniden Refah Partisi, İmamoğlu'ndan para mı aldı? Suat Kılıç Haberler.com yayınında cevap verdi: Ahlaksız bir iddia

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, Haberler.com YouTube kanalında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin sorularını yanıtladı. "İstanbul'da aday çıkartmanız karşılığında İmamoğlu'ndan para alındı mı?" sorusuna yanıt veren Kılıç, "Bunun ahlaksız bir iddia olduğunu ifade ettik. Kim bunu iddia ediyorsa iddiasını ispat etsin. Yalanlarıyla bir algı yarattılar ve o algının peşinde haber yapmaya devam ediyorlar." dedi.

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, Haberler.com'a önemli açıklamalarda bulundu. " İstanbul'da aday çıkartmanız karşılığında İmamoğlu'ndan para alındı mı?" sorusuna yanıt veren Kılıç, "Bunun ahlaksız bir iddia olduğunu ifade ettik. Bu iftiranın sahipleri hakkında da yetkili kurullarımızın yargı yoluna gideceğini de beyan ettik. Kim bunu iddia ediyorsa iddiasını ispat etsin. Yalanlarıyla bir algı yarattılar ve o algının peşinde haber yapmaya devam ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, Haberler.com YouTube kanalında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin sorularını yanıtladı.

Yeniden Refah Partisi, İmamoğlu'ndan para mı aldı? Suat Kılıç Haberler.com yayınında cevap verdi: Ahlaksız bir iddiaHaberler.com Haber Müdürü Olgun Kızıltepe ve Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç

"İMAMOĞLU'NDAN PARA ALINDI MI?" İDDİALARINA SERT TEPKİ: YALANLARIYLA ALGI YARATTILAR

Kılıç, " İstanbul'da aday çıkartmanız karşılığında İmamoğlu'ndan para alındı mı?" sorusuna cevap vererek, Bunun ahlaksız bir iddia olduğunu ifade ettik. Bu iftiranın sahipleri hakkında da yetkili kurullarımızın yargı yoluna gideceğini de beyan ettik. Şunu da dedik: Eğer böyle bir şey olduysa bunu bilmek hepimizin hakkı. Kim bunu iddia ediyorsa iddiasını ispat etsin. İddiaya muhatap olanlar da bu iddia karşısında gereğini yerine getirsin. Peki bunu söyleyenler bir delil getirebildiler mi? Hayır. Ama yalanlarıyla bir algı yarattılar ve o algının peşinde haber yapmaya devam ediyorlar. Bu bir camiaya yapılan haksızlıktır." dedi.

Yeniden Refah Partisi, İmamoğlu'ndan para mı aldı? Suat Kılıç Haberler.com yayınında cevap verdi: Ahlaksız bir iddia

"Yeniden Refah Partisi'nde insanlar helal kazançlarıyla, analarının ak sütü gibi helal gelirleriyle bir siyasi faaliyeti idame ettirmeye gayret ediyor. Kötü bir şey yaptığımız kanaatinde değilim." diyen Kılıç, şunları kaydetti:

"Gazze meselesinde en önden giden biz olduk. Doğu Türkistan'daki soykırım, işkenceler meselesinde en önden giden biz olduk. Enflasyonla mücadelede en katı ve köşeli eleştirileri getiren biz olduk. İsveç'in NATO üyeliğinde TBMM'de 'hayır' diyen, faiz yükünün fazlalığından dolayı 2024 bütçesine TBMM'de 'hayır' diyen biz olduk.

Aile mefhumunun korunması için inisiyatifler alan, ifsat projelerine karşı toplumun, ailenin, gençlerin ve neslimizin korunması yönünde en tutarlı cümleleri kuran siyasi parti biz olduk. Yeniden Refah Partisi kuruluş amacına hizmet eden bir siyasi partidir."

Yeniden Refah Partisi, İmamoğlu'ndan para mı aldı? Suat Kılıç Haberler.com yayınında cevap verdi: Ahlaksız bir iddia

"NİYE BİZ HESABA ÇEKİLİYORUZ?"

Yerel seçimlere ilişkin önceki açıklamalarına değinen Kılıç, AK Parti ile ittifak yapılmasını arzu ettiğini ifade ederek, " İstanbul'da ikinci bir İmamoğlu döneminin yaşanmasını istemiyoruz. İstanbul'da AK Parti adayını desteklemek için istediğimiz bir Arnavutköy, bir de Sultanbeyli'ydi. Yani içeride konuşulanı kamuoyu da bilsin diye ifade ettim. Dolayısıyla niye biz hesaba çekiliyoruz ki? Niye biz bir şeylerin hesabını vermek zorundayız?" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Olgun Kızıltepe Suat Kılıç İstanbul YouTube Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Tayfun İZGİ:

Büyük pazarlıklar yapıldı aldık mı diyecekler

27
60
yanıtYanıtla
Fazlı Deniz:

Anlaşmada faizler daha inmeliydi. Ne yaptı akp yukarı çıkardı. Verdiği sözleri tutmazsa sen dostun ile arkadaşlık yapar mısın

yanıt20
yanıt6
Tarık Tarık:

Yeniden refahın, sayesinde meclise girdiği ittifaka yaptığı vefasızlıktan sonra hiç bir şey tuhaf gelmiyor bana.

24
38
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

mansur baskan ezer gecer

17
26
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu konuyu 1 Nisanda bir daha konuşalım .. ))

yanıt1
yanıt0
Bordo Bere:

suat kilic köpekleri yok edecegiz diyor onlara yer yapacagiz demiyor sözde müslüman

9
12
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

ziyaaaaaa

5
6
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

Çamurun en iyi yaptığı şey iftira atmak.

3
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Saadet 6 lı masaya nasıl destek verip esamesi okunmaz oldu ise, YRP de seçim sonrası aynı duruma düşecek bu kafa ile giderse ..

2
1
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

yapicaz edicez koltua oturunca dün dündür hesabi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title