Haberler

Yavuz Ağıralioğlu, "İYİ Parti'ye dön" diyenlere kapıyı kapattı: Altyapısını tamamladığımız siyasi hazırlığın içerisindeyiz

Güncelleme:

27 Nisan'da düzenlenecek olan İYİ Parti kurultayı öncesi, teşkilatın Yavuz Ağıralioğlu'na dönmesi için baskı yaptığı konuşuluyordu. Ancak Ağıralioğlu, sosyal medya üzerinden İYİ Parti'ye dönmeyeceğini ve yeni bir parti kurma hazırlığında olduğunu açıkladı.

27 Nisan'da kurultaya gidecek olan İyi Parti'de, Yavuz Ağıralioğlu'nun partiye geri dönerek genel başkanlığa aday olacağı iddiaları gündeme düşmüştü. Bu iddialar sonrası gözlerin çevrildiği Ağıralioğlu, yeni parti kuracaklarını belirterek İyi Parti'nin başına geçeceği yönündeki tartışmalara noktayı koydu.

"AĞIRALİOĞLU'NU İKNA EDİN GELSİN"

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, İYİ Parti kurultayı öncesi kulislerde Yavuz Ağıralioğlu sesleri yükseldiğini ifade ederek, "İYİ Parti kulislerinde teşkilatın 'Yavuz Ağıralioğlu'nu ikna edin gelsin' baskısını birçok isme yaptığı konuşuluyor. Hatta edindiğim bilgilere göre, adaylık düşünen bazı isimler kendisini arayıp 'Beraber olalım' diyor. Ağıralioğlu şu an uzaktan da olsa süreci takipte, önceliği parti kurmak" diye konuştu.

Yavuz Ağıralioğlu, 'Partiye dön' iknalarına kapıyı kapattı: Altyapısını tamamladığımız siyasi hazırlığın içerisindeyiz

"KONGRE İLE ALAKALI GÜNDEMİMİZ HİÇ OLMADI"

Bu sözlerin ardından gözlerin çevrildiği Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Meral Hanım'ın, seçim sonuçlarının sorumluluğunu üzerine alarak almış olduğu örnek karar, Türk siyaseti için çok kıymetlidir. Bugün hizmetine talip olduğumuz milletimizin, bizi görebilmesine ve tanıyabilmesine açmış olduğu imkân sebebiyle Sayın Genel Başkan'a hem bizim üzerimizdeki emeği ve hakkı için hem de örnek teşkil eden bu siyasi kararı için teşekkür ederiz. Parti içi mevzi kollamaya ve parti içi iktidar mücadelelerine bulaşmamaya dair verdiğimiz sözün hep arkasında durduk, bugün de arkasındayız. Kongre ve parti iç işleri ile alakalı bir gündemimiz hiç olmadı. Memleket gündemimiz var. İYİ Parti'de emek vermiş, fedakârca çalışmış insanların karar vereceği bir süreçtir bu, kendilerine kolaylıklar diliyorum. Bu vesileyle kongrede aday olan arkadaşlarımıza ve önümüzdeki süreçte memleket yönetimine, Türk Milleti'nin hizmetine talip olacak olan siyasi partilerdeki bütün arkadaşlara başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yavuz Ağıralioğlu, 'Partiye dön' iknalarına kapıyı kapattı: Altyapısını tamamladığımız siyasi hazırlığın içerisindeyiz

SONBAHARDA YENİ PARTİ KURULUYOR

Açıklamasının devamında sonbaharda parti kuracaklarını belirten Ağıralioğlu, "Biz, Allah izin verirse sonbaharda, altyapısını tamamladığımız bir siyasi mücadele ile milletimizin teveccühüne talip olacağız. Çok büyük ekonomik zorlukları olan bir süreçten geçiyoruz. Milletimiz gerçekten çok zor durumda Önümüzdeki dönem: Türk Milleti'nin güçlü yarınlarını inşa edecek; hazinesini dolduracak; yaşam kalitemizi yükseltecek şekilde, enflasyonu ve faizi hem düşürecek hem kontrol altına alacak; istihdamı artıracak; çalışan sayımızın emeklilerimizle makul oranda olabilmesi için, kalkınma ve istihdam programını uygulayacak ve eğitimi, adaleti, liyakati kalkınmamızın lokomotifi yapacak siyasi bir gayretin ve yoğun bir hazırlığın içerisindeyiz. Siyasi irademiz, yakın bir vakitte, milletin ufkunda görünecektir inşallah. Kamuoyuna duyurduğumuzda, tüm memleket sathında, milletimiz ile birlikte yürümeye devam edeceğiz. Allah kerîmdir..." dedi.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Yavuz Ağıralioğlu Sosyal Medya İYİ Parti 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (18)

Perwer:

Beslendiğiniz taban parça pinçik olmuş, o nedenle tabela partisi olmaktan öteye geçemeyeceksiniz. Sadece parti çöplüğüne bir çöp daha ekleyeceksiniz. Ona da gerek yok. Hazır altyapı varken partinize geri dönmeniz sizin için daha mantıklı.

58
86
yanıtYanıtla
Mehmet Gümüş:

Sen yürü ki Millet yürüsün ardından yiğidim...

79
59
yanıtYanıtla
Abdullah null:

TAM YOL İLERİ BAŞKAN HELAL SANA! YENİ DÖNEME HAZIR OLUN

80
40
yanıtYanıtla
sezgin sucin:

bunlara kim oy vericek onu anlamiyom

46
63
yanıtYanıtla
Vatan:

sen Kimsiniz yaf

27
52
yanıtYanıtla
Memet Gundogan:

yeni parti kuranlar kim ne anlamış

25
30
yanıtYanıtla
Tamer Çakır:

okadar çok parti varki bir fazla bir eksik birşey farketmez kendinize eylence olur genel seçimde ne olduğunuzu gördük

35
17
yanıtYanıtla
İsmail oruç :

Yaradılanı severiz yaradandan ötürü ancak insan kapasitesini bilmeli.siyaset cadi kazanı gibi. şu anda anket yapılsa kararsızlar ve küskünler birinci olur, bu kesimi toparlayacak dürüst, sözde değil özde Hz Ömer'in adaletini tesis edecek bir lider bekliyoruz.

41
0
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

İşte yorum! Aynen. Gerçekten bu halkı peşinden sürüklemek isteyenlere tüyo; Devleti küçültün, İsrafı önleyin, başta Tarım, Hayvancılık ve Gıda olmak üzere Ar-Ge'ye dayalı gerçek! (yandaş, paydaş olmayan) yatırımları destekleyin, Teknolojiye değer verin, piyasada gerçek Denetimi gerçekleştirin, Adaleti sağlayın, Garip gurabayı destekleyin, gelir adaletini gerçekleştirin, görün bakın neler oluyor. Bu projelerle gelen ve gerçekleştireceğini ispat eden en az yüzde 50 oyla iktidar olur!

yanıt21
yanıt0
Güray Dilli :

Altılı masadan nemalanıp meclise onlarca vekil sokan partilerin yerel seçimdeki oy oranları sıfıra yakın. Lakin bunların vekilleri istifa etmeliler. Aldıkları maaşı hak etmiyorlar...

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title