Haberler

Pursaklar'da yapılan yol, 9 ayda delik deşik oldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Güncelleme:

Ankara Pursaklar Yuva Mahallesi'nden Kahramankazan'a çıkan grup yol, yapıldıktan 9 ay sonra bozuldu. Asfaltın eridiği ve zaman zaman çukurların oluştuğu, yol için vatandaş CİMER'E şikayet oluşturdu. Vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı "Bu sezon yapılmayacak" cevabına ise isyan etti.

Ankara'ya bağlı Pursaklar ilçesine bağlı Yuva Mahallesi'nde vatandaşlar bozuk yoldan dolayı isyan etti. Çukurlaşan yol için CİMER'E kadar giden vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı cevapla bir kez daha şok yaşadı.

ASFALT ERİDİ, YOLDA ÇUKURLAR OLUŞTU

Yuva Mahallesi'nden Kahramankazan'a çıkan yol iddiaya göre 9 ay önce yapıldı. Yapılan yolun bir süre sonra asfaltı eridi, yolun birçok kısmında çukurlar oluştu. Mağdur olan vatandaş ise sesini her platformdan duyurmaya çalışıyor.

"BU SEZON YAPAMIYORUZ" CEVABINI ALDILAR

Bozuk yolun görüntülerini sosyal medyadan paylaşarak sıkıntılarını duyurmak isteyen vatandaş bütün yola başvurduklarını dile getirdi. Ankara Sondakika sayfasında yer alan habere göre kullanılamaz hale gelen yolun videosunu yayınlayan vatandaş, "Pursaklar Yuva Mahallesi'nden Kahramankazan'a çıkan grup yol budan 9 ay önce yapıldı. Yapıldıktan sonra bu hale geldi. Defalarca CİMER ve 153'e şikayetler oluşturduk. Ulusal basın kanallarında da yer aldık. Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerince bugün verilen cevap da bu yolu bu sezon yapamayacaklarını belirtmektedirler. Yaptıkları yola bile sahip çıkmıyorlar." sözleriyle duruma isyan etti.

Yapılan yol 9 ayda delik deşik oldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Yapılan yol 9 ayda delik deşik oldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Yapılan yol 9 ayda delik deşik oldu! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kahramankazan Pursaklar Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Metin Yalcin:

Belediyeler kendilerine oy çıkmayan beldelere hizmet vermeye üşenir ..

7
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Oyu chp'ye veriyorlar şikayeti akp'ye yapıyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title