Haberler

Sinan Ateş'in arkadaşı: Olcay Kılavuz MHP'li yöneticiler tarafından öldürülmekten korkuyor

Güncelleme:

Suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in arkadaşı Ömer Zengin, ismi cinayetle birlikte anılan ve kendisiyle ilgili iddiaları reddeden eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz hakkında dikkat çeken sözler sarf etti. Zengin, Kılavuz'un MHP'li yöneticiler İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın tarafından öldürülmekten korktuğunu öne sürdü.

30 Aralık 2022'de Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in arkadaşı olan ve olayla ilgili soruşturmada ifade veren Ömer Zengin sarsıcı açıklamalarda bulundu.

Halk TV'deki "Nasıl Olacak" programında konuşan Zengin, olayda adı geçen isimlerden MHP Mersin eski Milletvekili ve Devlet Bahçeli'nin Danışmanı Olcay Kılavuz'un cinayetin azmettiricisi olduğunu düşünmediğini belirtti. Zengin bunun yanında Kılavuz'ın cinayetin aydınlatılması açısından kilit isim olduğuna ve ifadesinin önemli olduğuna işaret etti.

"SEMİH YALÇIN VE İZZET ULVİ YÖNTER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMEKTEN KORKUYOR"

Zengin, Kılavuz'la ilgili şok bir iddiada bulunarak "Olcay, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın tarafından öldürülmekten korkuyor. Olcay cinayetin kilit ismi. Aşağıda torbacılar var, tetikçiler var. Cinayetin anatomisi Olcay'dan sonra başlıyor. Olcay, emniyet müdürlüğü, emniyet müdürleri ve İçişleri Bakanlığı diye gider." şeklinde konuştu.

Sinan Ateş'in arkadaşı: Olcay Kılavuz MHP'li yöneticiler tarafından öldürülmekten korkuyorÖmer Zengin ve Sinan Ateş

"OLCAY'IN KORKTUĞUNA YÜZDE YÜZ EMİNİM"

Programda konuk olan eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Semih Yalçın öldürme talimatlarını veren kişi midir?" sorusuna ise Zengin'den şu yanıtı verdi:"Bu çözülmüş bir cinayet. Bu cinayetin nasıl olduğunu sokaktaki çocuk bile biliyor. Ellerinde bir ton mafya babası var. Bir şekilde birine mal ederler. Ama ben Olcay'ın korktuğunu yüzde yüz eminim. Günah çıkartmaya çalışıyor. Benim bir suçum, günahım yok diye çevresine bir şeyler anlatmaya çalışıyor. O, bu cinayet soruşturmasının yukarılara kadar gideceğini düşünmüyor, kendisine sıranın gelmeyeceğini düşünüyor."

OLCAY KILAVUZ NE DEMİŞTİ?

MHP'li Olcay Kılavuz, hakkındaki iddialar üzerine uzun bir süre sonra sessizliğini bozarak şu ifadeleri kullanmıştı: "Her şeyden evvel böyle şerefsiz bir olayın içerisinde bulunacak kadar şerefsiz biri değilim. Böyle bir olayın içerisinde zerre dahlim olsa ben kafama sıkar kendimi öldürürüm. Sinan Ateş için ben de adalet istiyorum. Devletimiz gerekeni yapsın."

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İçişleri Bakanlığı İzzet Ulvi Yönter Olcay Kılavuz Semih Yalçın Milletvekili Sinan Ateş Sinan Ateş Sözler MHP Politika Güncel Haberler

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

500

Yorumlar (12)

Ert:

mhp kapatılmalı

154
38
yanıtYanıtla
Alaattin Erden:

MHP'nin mafya projeleri çözülmeye mahkumdur

130
27
yanıtYanıtla
Doğuş:

Bu cinayet bir kişinin alacağı karar değil, MHP komple sorumludur. Cinayet ten sonra MHP nin tavrı bunun ispatıdır.

86
11
yanıtYanıtla
Cevdet Pasa:

Niye DEM veya HEDEP değil mesela

yanıt12
yanıt17
hakan er:

Cevdet pek fark yok aranızda biri kürtcülüğü diğeri kürtcülüğü oynuyor

yanıt8
yanıt5
Haydar :

Bu günahsız insanı öldürmelerinin sebebi mutlaka ortaya çıkarılmalı. MHP gitsin önce Devletin içindeki faaliyet gösteren Teröristler ve Sempatizanlarını Temizlesin. Devletin her kademesinde mevcut potansiyel teröristler var. Bu cinayeti işleyenler ve organize edenlerin Cezalandırılması , Halkın huzuru için önemli.Katiller elini kolunu sallayarak günahsız insanları öldürmeleri engellenmeli.

46
8
yanıtYanıtla
Cevdet Pasa:

Aynısını da MHP ve DEVLET Bahçeli söylemiştir

yanıt4
yanıt12
Ahmet Çakır:

cevdet pala boş yapma.Olaydan bir buçuk sene sonramı geldi aklı başına

yanıt7
yanıt3
Zengiz:

mhp nin dem partisinden bir farkı yok

28
9
yanıtYanıtla
Cevdet Pasa:

Senin acil bir beyin muayenesine ihtiyacin var

yanıt7
yanıt16
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title