Haberler

Şevki Yılmaz'ın Atatürk'ü hedef alan sözlerine bir tepki de Osmanoğlu ailesinden

Güncelleme:

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu Berna Osmanoğlu'nun düğününde, "Osmanlı'yı süren soysuzları da lanetle anıyorum" sözleriyle Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef alan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'a bir tepki de Osmanoğlu ailesinden geldi. II. Abdülhamit'in 4. kuşak torunu Roksan Kunter Özkan, ailesi adına yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk'e karşı saygı sınırlarını aşan hiçbir görüş yorum ve beyanı kabul etmediğimizi açık ve net bir biçimde ifade ediyoruz" dedi.

" Osmanlı'yı süren soysuzları da lanetle anıyorum" sözleriyle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef alan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'a Osmanoğlu ailesi de tepki gösterdi. II. Abdülhamit'in 4. kuşak torunu Roksan Kunter Özkan, ailesi adına yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk'e karşı saygı sınırlarını aşan hiçbir görüş yorum ve beyanı kabul etmediğimizi açık ve net bir biçimde ifade ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

ESKİ REFAH PARTİLİ YILMAZ, ATATÜRK'Ü HEDEF ALDI

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ile Yiğit Onur Kaya geçtiğimiz hafta dünyaevine girdi. Gelin ve damadın nikah şahitliklerini yapan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın düğünde yaptığı konuşma tepki çekti.

"OSMANLI'YI SÜREN SOYSUZLARI LANETLE ANIYORUM"

Yılmaz, " Osmanlı'yla iftihar ediyorum. Osmanlı'yı süren soysuzları da lanetle anıyorum. Bugün elhamdülillah böyle bir ailenin düğününde birlikteyiz" sözleriyle Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef aldı.

Şevki Yılmaz'ın Atatürk'ü hedef alan sözlerine bir tepki de Osmanoğlu ailesinden

YILMAZ'A BİR TEPKİ DE OSMANOĞLU AİLESİNDEN GELDİ

Şevki Yılmaz'a bir tepki de Osmanoğlu ailesinden geldi. II. Abdülhamit'in 4. kuşak torunu olan Roksan Kunter Özkan, aile üyeleri Mediha Nami Osmanoğlu, Fethiye Nami Osmanoğlu, Adile Nami Osmanoğlu, Gülnur Nami Osmanoğlu, Ayten Nami Osmanoğlu'nun imzasını taşıyan açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kunter, "Sultan 2. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olarak ben, annem ve teyzelerim ile birlikte kamuoyuna duyurumuzdur…" notuyla yaptığı açıklamada, Ulu Önderimiz Atatürk'e karşı hiçbir saygısızlığı kabul etmediklerini belirtti.

"HİÇ TASVİP ETMEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜLER"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "17.02.2024 tarihinde gerçekleşen bir düğün töreninde kaydedilen, düğüne konuk olan bazı kişilere ait, bizim de hiç tasvip etmediğimiz çeşitli görüntüler, haklı olarak kamuoyunda çeşitli tartışmalara ve tepkilere neden olmuştur. Maalesef bu görüntülerdeki davranış ve ifadeler, Sultan 2. Abdulhamit'in kızı Ayşe Sultan'ın torunları ve Osmanoğlu ailesinin fertleri olarak bizlerin görüşüymüş gibi algılanmaktadır.

"ATATÜRK'E KARŞI SAYGI SINIRLARINI AŞAN HİÇBİR YORUMU KABUL ETMİYORUZ"

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'e karşı saygı sınırlarını aşan hiçbir görüş yorum ve beyanı kabul etmediğimizi, aile mensupları olarak bu açıklamaları onaylamadığımızı açık ve net bir biçimde ifade ediyoruz.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURUCULARINA GÖNÜLDEN BAĞLILIK İÇİNDEYİZ"

Bilakis bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularına, yasalarına ve kurumlarına gönülden bağlılık içerisinde bulunan modern Türkiye'nin vatandaşı olmaktan gurur duyan, bunu tüm dünyada bulunduğu her ortam ve platformda dile getiren, milli kültürümüzü, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmayı kendisine şiar edinmiş kişileriz. Bu vesileyle kamuoyuna saygı ile duyururuz."

Şevki Yılmaz'ın Atatürk'ü hedef alan sözlerine bir tepki de Osmanoğlu ailesinden

Kaynak: Haberler.com / Politika

Şevki Yılmaz Milletvekili Osmanlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (62)

Salih Kandıralı:

Sen Mustafa Kemale söversen onlar da Hz Muhammede söver. Akıllı olun.

137
506
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

haddini bil ikisini ayni kefeye koyamazsın sen

yanıt326
yanıt81
Arman Usa:

necmettin insanlarin kefesine sinir koyamazsin, ataistler Allah'i bile o kefeye koyarken sen 2 insanoglunu ayni kefeye koyan insanlari elestiremezsinki butun sorun buradan doguyor, saygili olun! saygi gorun

yanıt32
yanıt73
faruk merttürk:

Necmettin imanı zayıf, peygamberi Allah'ın koruyacağına inanmıyor.

yanıt16
yanıt9
MÜCAHİD:

Kim ne derse desin Şevki Yılmaz adam gibi adamdır. şu mübarek günlerin hürmetine Allah cc muhafaza etsin uzun hayırlı ömürler versin amin .

yanıt43
yanıt118
yasin:

Ne alaka Atatürk te HZ muhammed de kimsenin tekelinde değil

yanıt26
yanıt9
Hakan Kkk:

Aklınıbaşınaal kandıralı adamol

yanıt8
yanıt15
birgörüş:

Adın ismin bir peygamber ismi ama aklın beynin zırto

yanıt15
yanıt12
Martin Sikertel:

@MÜCAHİD, Allah uzun ömür vermesin inşallah.

yanıt14
yanıt23
Yakup Ayfer:

Ahirete gittiğindede böyle söylersin

yanıt11
yanıt4
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title