Haberler

MHP Mardin Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz Açıklaması

MHP Mardin Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz, terör örgütleri tarafından oluşturulan ipotek nedeniyle, bölgede yaşayan insanların iradesini sandığa tam olarak yansıtamadığını söyledi.

MHP Mardin Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz, terör örgütleri tarafından oluşturulan ipotek nedeniyle, bölgede yaşayan insanların iradesini sandığa tam olarak yansıtamadığını söyledi.

Kastamonu'da İHA muhabirine açıklamalarda bulunan MHP Mardin 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz, 2006-2011 yılları arasında Mardin Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptığı Mardin'e milletvekili adayı olduğunu belirterek, "Biz, Mardin'de görev yaptığımız 4,5 yıl süre içerisinde bölge insanıyla gayet dostane ilişkiler içerisinde ve görevimizin de gereklerini yerine getirerek, çok sıcak ve samimi ilişkiler kurduk. İnsanlarımızın iyi gününde ve kötü gününde yanında bulunduk" dedi.

Mardin'in ve genelde Güneydoğu'nun şu anda en büyük sorununun terör sorunu olduğuna dikkat çeken Av. Yılmaz, "Her ne kadar son dönemdeki açılım süreci ile bu teröre son verildiği ve bölgenin görevden arındırıldığı dense de gerçekte böyle değildir. Buna bütün Türkiye kamuoyu şahittir" diye konuştu.

Mardin'in, bir turizm, kültür ve medeniyet şehri olduğuna işaret eden Fehmi Yılmaz, "Mardin insanı, cana yakındır, sevecendir, dostanedir, Mardin insanı hoşgörülüdür. Mardin, mevcut konumu itibariyle kültür ve inanç turizminin merkezi konumundadır. Ancak maalesef bölgedeki terör kaynaklı bir takım eylem ve olaylar, Mardin'in şu anda hak ettiği konuma gelmesini engellemektedir. Öncelikli olarak bölgenin bu, terör belasından arındırılması çok acil bir ihtiyaçtır. Bundan sonra Mardin'in hak ettiği yatırımları alacaktır, turizmde hak ettiği yeri de alacaktır. Biz, en başta bin yıllık kardeşliğimizi yeniden kurmak ve daha da ileriye götürmek için çaba sarf edeceğiz. Bundan sonrasında ise, zaten Mardin ile ilgili gelişmeler kendiliğinden olacak ve Mardin hak ettiği yere gelecektir" şeklinde konuştu.

"Açılım süreci bir zulümdür" diyen Yılmaz, şöyle devam etti: "Şehitlerimize bir zulümdür, gazilerimize zulümdür, bölgede terörle mücadele yapan askerimize, polisimize, geçici köy koruyucularımıza bir zulümdür. Biz, bu zulme ve zalimliğe kesinlikle son vereceğiz. Bu bölgede zaten her şey baştan itibaren yanlış hesaplandı. Küresel bir proje ve terör örgütünün projesi, millete dayatıldı. Biz, bu projenin baştan itibaren yanlış olduğunu düşünüyoruz. Bunların hepsi kamuoyunda bir takım algı oluşturmak veya oy toplamak operasyonlarıdır. Bölgeye ve milletimize bir fayda sağlayacağını düşünmüyoruz."

Yılmaz, şunları söyledi: "Mardin halkı sağduyuludur, hoşgörülüdür ve memleketin gerçeklerini de gören ve okuyabilen bir halktır. Biz, MHP olarak 7 Haziran 2015 seçimlerinde çok ciddi olarak Mardin'den milletvekili çıkaracağımızı bekliyoruz. Bu aynı zamanda Mardin içinde, bölge içinde, kesinlikle çok olumlu etki uyandıracak bir sonuç olacaktır. MHP, bölge insanı tarafından tanınan, bilinen ve esasen de benimsenmiş olan bir partidir. Ama halkımızın özellikle de bölge halkımızın iradesi üzerinde terör örgütleri tarafından oluşturulan ipotek nedeniyle, bu bölge insanının iradesi sandığa tam olarak yansımamaktadır. Bundan dolayı biz, bu genel seçimlerde eğer sandık güvenliği sağlandığı takdirde MHP'nin Mardin'den mutlak suretle çok büyük bir oy patlaması yapacağına ve bu partimizin genelinde sandıklara yansıyacağını ve çıkacak sonuç itibariyle Mardin'den milletvekili çıkarak biz, başarıya ulaşacağımızı düşünüyoruz."

Kendisini önce Allah'a daha sonra Mardin halkının sağduyusuna emanet ettiğini söyleyen MHP Mardin Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz, "İnşallah biz, MHP olarak Mardin'de zafere ulaşacağız ve Mardin milletvekili olarak da Mardin'e bu zamana kadar götürülmemiş bütün hizmetlerin, Mardin'in hak ettiği bütün yatırımların takipçisi olacağımıza söz veriyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

fehmi yılmaz Kastamonu türkiye Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sevan Nişanyan kimdir? Sevan Nişanyan kaç yaşında, nereli? Sevan Nişanyan hayatı ve biyografisi! 2024 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ! DGS başvuruları ne zaman, bugün mü? #9997 Hareket Proje halka arz ne zaman? Hareket Proje kaç lot verir? Bim ne zaman açılıyor? Bim marketleri saat kaçta açılıyor, kapanıyor? 2024 Bim çalışma saatleri! İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak?
title