Haberler

İYİ Parti'nin Ordu adayı Enver Yılmaz'ın "Seçim öncesi evrakları yakıyorlar" iddiası

Güncelleme:

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, yerel seçimlere saatler kala sosyal medya hesabından dikkat çeken bir video paylaştı. Paylaşımdaki videoda bazı kağıtların boş bir arazide yakıldığı görülürken, Yılmaz duruma tepki göstererek, "Bu telaş niye? Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var?" sorusunu yöneltti.

İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, pazar günü yapılacak yerel seçime saatler kala X'teki sosyal medya hesabından, yeşil iş montu giymiş bazı kişilerin, çok sayıda kağıdı yaktığı bir video paylaştı.

"YANGINDAN ALELACELE NEYİ KAÇIRIYORSUNUZ?"

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT'in logosunun yer aldığı bir araçtan atılan kağıtların yakıldığı videoyu paylaşıp duruma tepki gösteren Yılmaz, "Bu telaş niye? Panik halde, yaktığınız evraklar içerisinde, belediye şirketlerinin usulsüz ihale dosyaları mı var? Yangından alelacele neyi kaçırıyorsunuz? Bu evrakları neden ateşe attınız?" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili büyükşehir adayı videoyu paylaşıp tepki gösterdi: Evrakları neden yakıyorsunuz?İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz

"BUNLAR RANT EVRAKLARI MI?"

Yılmaz paylaşımında, "Neden bir kamyonet dolusu evrakı, kağıdı geri dönüşüme vermek yerine yakmayı tercih ettiniz? Yoksa bu çuvalların içerisinde şaibeli ihaleleriniz, belli gruplara sağladığınız rant evrakları mı var? Bu evrakların içerisinde kamuoyundan gizlediğiniz ne var?" dedi.

"TÜM SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİYORUM"

İYİ Partili Yılmaz, "Günlerdir meydanlarda dile getirdiğim usulsüzlüklerinizin, yolsuzluklarınızın ortaya çıkmasından mı korktunuz? Tüm savcıları göreve davet ediyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORKENT A.Ş. acil incelensin. Ordu bu harami düzeni hak etmiyor." şeklinde konuştu.

İYİ Partili büyükşehir adayı videoyu paylaşıp tepki gösterdi: Evrakları neden yakıyorsunuz?

"OTOGAR ALANINA NE YAPIYORSUNUZ?"

Şüpheli görüntülerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama daha yapan Yılmaz, "O yakılan sadece bir bölümü. Bunun önü ve arkası da var. O görmüş olduğunuz kamyonetin içi tamamen evrak dolu." dedi. 2 ay önce adaylığı gündeme geldiğinde kamuoyuna bazı sorular yönelttiğini belirten Yılmaz, "Otogar alanına ne yapıyorsunuz? O projeyi kamuoyuyla paylaşır mısınız? Projede ne var, hala kimse bilmiyor." ifadelerini kullandı.

"BU PANİK NİYE?"

İYİ Partili Yılmaz paylaşımının devamında şunları söyledi:"Büyükşehir belediyesinin defterleri, evrakları, resmi hesapları, sosyal medya hesapları, bilgisayarları, hard diskleri şu anda yakılıyor, imha ediliyor, kaçırılıyor, virüs atılmak suretiyle kontrollerinin sağlanmaması yönünde tedbir alınmaya gayret gösteriliyor. Bu panik niye? Neyi saklıyorsunuz?"

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sosyal Medya İYİ Parti Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (30)

sade vatandaş:

önemsiz evrak bile olsa geri dönüşüme verilip değerlendirilebilirdi yakılıyorsa ortada şaibe var

486
34
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Yakın çekim yapıp boş kaat olduğunu gördüğümüzde senaryo olduğu ifşa oldu provakatörler biraz suçunuza çalışın suçüstü oluyorsunuz. Suç işlerken kendimizi kamerya alıyorsunuz. Hakim için 1 dakikadan uzun sürmez dava.

yanıt33
yanıt50
SadeceGerçekler:

Gerçekten merak ediyorum, ne tüketiyorsunuz da beyniniz bu denli extrem çalışıyor? O kadar kağıt kıyma/parçalama makinesi varken, bunu yapabilecekleri o kadar yer varken neden insanların kolaylıkla görebileceği ve böylesi çağ dışı bir yöntemle imha etsinler?

yanıt106
yanıt123
Nuri Aga:

Sadece gerçekler, haydi cevabı sen ver bakalım

yanıt25
yanıt7
SadeceGerçekler:

Nuri ağa benim için ortada soru ve sorun yok ki neyin cevabını vereyim? Her seçim öncesi yapılan düzmece, manipülatif haberlerden bir tanesi daha.. Bu mecradaki tüm haberlere yapılan yorum ve beğeniler tamamen siyasi ve dini görüşe göre yorumlanıp beğeni alıyor. O yüzden çok takılmamak gerek;)

yanıt2
yanıt1
Nurullah Aydın:

seçim arefesi hep aynı terane

215
12
yanıtYanıtla
Tarık Tarık:

Öküz altında buzağı aramayın lütfen. Öyle birileri bir şey dedi diye de sazan balığı gibi atlamayın. Dijital çağda yaşıyoruz, ne evrak yanmasından bahsediyorsunuz?

75
132
yanıtYanıtla
Zohan Coharyan:

İyi Parti yaptığı hatadan döndü. İktidara yada HDP/PKK'nın da olduğu 6'lı masaya oy vermek istemeyen insanlar için bir alternatif olan İyi Parti 6'lı masaya oturarak kendine çok zarar vermişti. Bunun sebebi de hep uyduruk anket sonuçlarıydı. Artık İyi Partinin oyları artacak.

41
139
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

Devlette hiçbir usülsüzlüğü ezeli örtbas edemezsiniz!Her şey dijitalde de kayıtlı,bu biraz seçim propogadansı.

77
46
yanıtYanıtla
Nuray :

Gördüğüm boş ama uzun kesik olmayan kağıt. Her şeyden önce kagit imhasi böyle mi olur. Milli servet o. Geri dönüşüm diye bi sey var! Dünya çöpünü bize gonderiyor ama dönüşüm yapılacaklar ulkelerinde mutlaka dönüştürüluyor. Yazik ya, ağaç yakmakla bir, şu yapilan. Gerçi onu da takan yok. Servet milliyse yakılabiliyor sanirim. Sahsiyse cogaltiliyor. Turkiyenin resmi gibi görüntü..

33
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title