Haberler

Çiftçi ile yaşadığı diyaloğu anlatan Akşener, vatandaşı inandırmak için yeminler etti

Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Manisa'da vatandaşlara hitap etti. Saman fiyatlarından dert yanan bir besicinin hayvanlarına oruç tutmayı öğrettiğini anlatan Akşener'e, bir vatandaş "Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın." diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Akşener, "Vallahi, billahi, tallahi, Kayseri'de bir arkadaş bana bunu böyle söyledi." diye yanıt verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'nın Soma ilçesinde esnafı ziyaret etti. Salihli ve Gölmarmara programının ardından Soma'ya geçen Akşener, Atatürk Caddesi'nde halka hitap etti. Bütün siyasi parti liderlerinin vatandaşlarla bir araya gelmesi gerektiğini belirten Akşener, "Sizin derdinizi dinlemesi, sorunlara çözüm üretmesi lazım. Ver her siyasi partinin bu çözümler üzerinden rekabet etmesi lazım. Kararı da sizin vermeniz lazım. Benim yapmaya çalıştığım şey bu." dedi.

'Çiftçimiz fiyatlardan dolayı hayvanlarına oruç tutmayı öğretti' diyen Akşener'e vatandaştan tepki

"HAYVANLARINA ORUÇ TUTMAYI ÖĞRETTİĞİNİ ANLATTI"

Akşener, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini dile getirdi. Konuşmasında bir besicinin saman fiyatlarından dert yandığını hatırlatan Akşener, "Bir çiftçimiz fiyatlardan dolayı hayvanlarına oruç tutmayı öğrettiğini anlattı. Bir başka çiftçi de süt veren 7 ineğini besleyemediği için kesime gönderdiğini söyledi." diye konuştu.

'Çiftçimiz fiyatlardan dolayı hayvanlarına oruç tutmayı öğretti' diyen Akşener'e vatandaştan tepki

BİR VATANDAŞ AKŞENER'İN SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Konuşmasının ardından esnafı ziyaret eden Akşener'e vatandaşlardan biri, "Orucu insanlar tutar, hayvanlar oruç tutmaz, duygu sömürüsü yapmayın." dedi. Bunun üzerine Akşener, "Vallahi, billahi, tallahi, Kayseri'de bir arkadaş bana bunu böyle söyledi." diye yanıt verdi.

'Çiftçimiz fiyatlardan dolayı hayvanlarına oruç tutmayı öğretti' diyen Akşener'e vatandaştan tepki

ŞEHİT MADENCİLER İÇİN DUA ETTİ

Soma Maden Şehitliği'ni de ziyaret eden Akşener, maden faciasında yaşamını yitiren 301 madenci için dua etti, şehit madencilerin kabrine karanfil bıraktı.

Kaynak: AA / Politika

Meral Akşener İYİ Parti Manisa Soma Haberler

title